slide show

Just dance

Waah mår fortfarande inte bra men körde ett träningspass ikväll. Jag köpte just dance 2014 till mitt wii idag och nu ikväll har jag provat på det. Vilken träning!! Det var helt sjukt, exakt lika krävande som ett Zumbapass ju. Svetten bara rann men eftersom jag älskar att dansa så är det en rolig träningsform. Tog bara sådär en miljon timmar innan jag fick igång mitt wii. Inte spelat på 4 år? Så jag hade glömt hur man får signalen till tvn från wii. Men med några killars hjälp på Facebook så löste det sig. Killar är ju riktigt bra att ha ibland haha! Bara att säga att man är oteknisk så hjälper de gärna till eftersom killar vill känna sig duktigare. Hehehe. 

Körde några låtar nu, latinamerikanska är roligast!! Himla svettig blev jag. Asbra träning. Detta ska jag fortsätta med! Och sen är även min plan att köpa en crosstrainer. Då jäklar ska det tränas hemma. Jag har upptäckt att jag inte är någon gym-person. Jag är bakterierädd och på gymmet tar en massa människor på samma maskiner och sen får jag panik att jag kommer att bli sjuk. Så nej gymmet blir det icke för mig i framtiden. Tänkte köra hemmaträning istället :) dans, crosstrainer i kombination med powerwalk/vanliga promenader. 

349 kr på Elgiganten. Köp köp! 

Nu tar jag ett bad, skööönt. 

Idag vilade jag först hemma i massa timmar. Har fortfarande ont i halsen efter att jag kräktes tidigare idag. Vid 4 hämtade vi Jack på dagis, min sötis!!!! 

Med snuttisen. Ögonen?? Min vackra diamant.

När han sträcker ut armarna mot mig, åhhhh <333 har seriöst aldrig sett en sötare bebis, Jack är speciell :') Kommentarer

Kom ihåg


Trackback