slide show

Mina kameror

Har fått frågor om jag inte kan visa vilka kameror jag har så tänkte göra ett inlägg om det.
 
Oftast använder jag min iphone 5. Den har jag alltid med mig och därför är det smidigast att fota med den! Och kvaliten på bilderna blir ju ändå ganska bra. Framför allt utomhus och på dagen.
 
Sen har jag en Sony digitalkamera. Den är ganska bra & liten och smidig. Men det locket man fäller ner cpar och det gör även kameran ibland. Så denna brukar jag inte använda så ofta men om jag ska ut och vill ta bättre bilder än iphonen men inte orkar bära med mig någon annan så är den bra!
Sen har vi min älskade Sony a290 systemkamera. Jag älskar klickljudet från den och kameran är faktiskt väldigt bra! Dock är den tung och lite klumpig att ha med sig, så den används absolut inte dagligen. Men till resor och liknande hänger den alltid med. Det är trots allt en systemkamera, och en systemkamera är något speciellt. Det är dock av den enklare sorten, inga jättekomplicerade inställningar.
Och så till sist min fina underbara Nikon 1J1! Det är en systemkamera men den är nästan lika liten som en digitalkamera. Den har utbytbara objekt och fotar helt underbart! Den filmar i HD och fotar mycket bra. Enkel, smidig och framför allt, otroligt söt i färgen!
 
Nikon-kameran är min favorit av dessa. Därefter kommer Sony systemkameran.
 
Har ni någon systemkamera? Någon som har G12an? Är den bra?
 
 



Kommentarer
» Julia

Jag har en Canon men vill ha en Nikon

Svar: Är Canon bra? :)
LittleMissSunshiiiine

» Julia

Ja Canon är bra om man är nybörjare

Svar: vad bra :)
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback