slide show

Polen, dag 1

Resan till Polen gick väl sådär! Bilfärden till Ystad gick bra och lätt men eftersom att jag är åksjuk gick den 6,5 timmes långa båtresan mindre bra. Det gungade jättemycket och jag ville bara spy. Till råga på allt fick jag såklart migrän också så jag låg bara i sängen i hytten och dog typ. Blev varken film eller läsning utan bara lite musik.
 
Redo för Polen! Med en massa packning..
Glad trots 6,5 timmes båtresa framför mig.
Såhär ser hytten på båten ut. Litet men ändå helt okej fint.
Men vi åt i alla fall middag på den fina restaurangen på båten. Jag bjöd mamma och hon blev glad, så det var ju trevligt! Maten var jättegod och man dödade nästan 2 timmar i restaurangen. Säg mig när kyckling inte är gott? Finns inget godare när det kommer till matväg än kyckling/kött!
Mamma på restaurangen som förövrigt är hur mysig som helst + att maten är väldigt god.
Väntar på maten lalala
Inte druckit läsk på 30 dagar så jag drack äppeljuice istället, gott det med!
Så hungriga..
Mamma åt anka, ser supergott ut!
Kycklingfilé och schnitzel, var riktigt riktigt gott och jag blev sååå mätt. MATKOMA
Sen beställde vi in en varsin creme brulee, jag har ätit det en gång innan och då tyckte jag det var gott men denna gången var det inte alls gott, så tror inte den här efterrätten är något för mig ändå. Men frukten var i alla fall god. Karameliserat socker är ganska så blä.
Tråkigt i hytten & ännu tråkigare med migrän från helvetet. Nej usch det var en väldigt jobbig resa.
 
Efter dryga 6,5 timme kom  vi i alla fall äntligen fram. Växlade pengar i stan och vad ser vi inte då? Jo ett VILDSVIN! Jag är inte så påläst angående vildsvin men har ju hört att de kan vara ganska så farliga om man säger så. Som tur är satt både jag och mamma i bilen. Snacka om paniken som skulle uppstått om man står öga mot öga med ett vildsvin?! Skulle börjat gråta haha. Det stod i alla fall några lastbilschaufförer och åt och när de fick syn på vildsvinet så bara ”shit!!” så hoppade de upp i sina lastbilar. Hahah såg grymt kul ut.
 
On the road mot Szczecin.
Vi körde förbi Galaxy, älskar det shoppingcentret!
Vi kom fram runt 23.30 på kvällen och då var man lagom trött efter 12 timmars resa. Jättekul att träffa morfar igen! Han blir ju trots allt 83 år gammal i sommar.
Trött tjej men glad över att äntligen vara framme.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback