slide show

Matförgiftning

Som jag skrev igår mådde jag väldigt illa men visste inte riktigt varför men det blev bättre sen. Men igårkväll började jag må grymt illa igen, illamående, problem med magen och lite andra såna saker och så hög feber på det! Mår så himla dåligt. Kunde inte alls sova i natt, vaknade minst 15 gånger och febern bara steg. Inte ätit något förutom en halv pannkaka.

Febern har jag antagligen fått av solen eftersom jag brände mig rejält igår men utöver det måste jag även ha blivit matförgiftad! Mådde illa ihåg efter att jag hade ätit och alla symtomer stämmer in. Så idag har jag legat på rummet hela dagen och inte orkat göra någonting, på den varmaste dagen under hela semestern med! Detta suger så mycket!! Fryser sönder, hatar verkligen att ha feber. Och illamåendet är också så himla jobbigt. Vet inte riktigt hur länge en matförgiftning sitter i? Hoppas jag blir bättre imorgon! Väldigt jobbigt att frysa trots att det är väldigt varmt ute.

Ville inte äta i mielno mer & orkar inte ligga på rummet där det knappt är någon luft så nu åker jag och mamma till koszalin. Ska försöka få i mig lite KFC och se om jag orkar gå i några affärer. Sen ska jag hem och vila hela kvällen/natten!

Känns så tråkigt när några dagar av semestern blir förstörd av sånt här. Hoppas att allt är bra med er i alla fall!
Kommentarer
» Saga

Låter mer som maginfluensa !

Svar: hoppas inte!!
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback