slide show

Polen dag 3, del 1

På fredagen började morgonen med världens hemskaste migrän. Fyfan vad dåligt jag mådde. Blev en zomig nasal 5 mg och man känner sig verkligen typ drogad (om jag kan gissa hur det känns). Så jag sov i 2 timmar men det hjälpte inte så mycket tyvärr. Hatar min migrän mer än något annat. Min diabetes bleknar i jämförelse vilket är sjukt illa. Jag behöver hjälp. Och det fort.
Mådde så dåligt:(

Morfars fru är en riktig jävla häxa, förlåt för ordvalet. Man märker ju att hon varken gillar mig eller mamma. Och hon är en äkta stalker. Morfar kan inte ens gå på toa utan att hon ska springa efter honom. Man bara, andas kvinna? Sen är hon så avundsjuk när mamma sitter och pratar med morfar. Hallå, det är hennes pappa?

 

Morfar älskar att lösa korsord och jag sa att han borde skicka in sina svar så kanske han skulle vinna nångång. Då sa han att han inte trodde på sånt och att han bara har funnit lycka 1 gång i sitt liv. Hmm, bara han inte börjat prata om den häxan tänkte jag. Så sa han att det var då han såg min mormor för första gången och det var kärlek vid första ögonblicket. Åh så himla fint. Mormor var den snällaste person som levt på denna jord och jag saknar henne något så otroligt. Att gå bort vid 65 års ålder är alldeles alldeles för tidigt. Men himlen saknade sin finaste ängel.. Men morfar och mormor var riktigt kära och hade ett riktigt bra äktenskap. Så det var jättefint att höra hans historia. Min fina morfar.
Morfar, helt inne i sina korsord. Haha gullemorfar!
Hade på mig en klänning från h&m och kofta från MQ.

Fram mot eftermiddagen åkte jag och mamma först till Kaskade som är det största shoppingcentret i Szczecin, jämför det med emporia, kanske något mindre. Men pallade inte gå där så det blev bara New Look (himlen när det kommer till shopping) och två affärer till. Blev dock besviken på New Look, hittade inte alls lika mycket där som förra året. Sen åkte vi till Galaxy och spenderade några timmar där. Med shopping, fika & pizza hut. Kan inte beskriva hur gott det är, I LOVE IT! Tyvärr förföljde min migrän mig hela dagen och jag köpte endast en väska/bag på galaxy. Så shoppingdagen var inte den bästa om man säger så.
Kaskada. 120 affärer tror jag där är, galet mycket! Men jag börjar gilla detta shoppingcenter mer och mer, affärerna är verkligen bra. New Look, favvoaffären!
Provar kläder på Jaquilline, så fina!
Köpte den här snygga tröjan, in loooove.
Sen åkte vi som sagt till Galaxy där de har satt upp en enorm fontän i mitten, supersnyggt verkligen när vattnet ändrar färg och sånt.
Tröttis
Pizza hut, så gott!
Såhär ser den ut uppifrån :)
Detta är mobilbilder, har från kameran med men de kommer i nästa inlägg.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback