slide show

Sista dagen

Imorgon åker vi hem. Skulle egentligen hem på onsdag men vi åker 1 dag tidigare. Pengarna är slut, jag älskar Polen men det är jobbigt att bo hemma hos morfar. De är vana vid sitt och jag och mamma är vana vid vårt. Jag längtar hem till min säng och till lite mer frihet. De går och lägger sig kl 22 liksom och då får man inte ens tända lampan i hallen så det tar på krafterna. Plus att morfars fru är en jävla häxa rent ut sagt. Pallar inte med kärringen mer. Hon är så himla elak!

Kan ta upp 1 miljon exempel. En jäkla vikthets har de, de får panik om de går upp 1 enda gram, palla liksom. Som idag kom hennes dotter & son hem till oss. Hennes son är deprimerad och mår inte alls bra, han har gått ner mycket i vikt. Så säger häxan, alltså hans egna mormor "du ser hemsk ut, har gått ner så mycket i vikt och ser verkligen riktigt hemsk ut" blir så sur, hur kan man säga något sånt?! Han mår inte bra, och har gått ner i vikt, man säger väl inte så? Hjärtlösa människa.

Nej jag tål verkligen inte henne, jag brukar inte ogilla folk men henne ogillar jag något så fruktansvärt mycket. Jäkla häxa. Stalker är hon också, morfar kan inte ens gå på toa utan att hon ska springa efter och fråga vart han ska, liksom chilla. Hon babblar på varje sekund också och beter sig som om vi vore handikappade och inte kan göra ett dugg själva. Nej det ska bli riktigt skönt att slippa häxan i 1 år.

Kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar mormor. Min fina underbara ängel. Idag var vi på kyrkogården och nu ska vi fika och sedan åka hem och packa.
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback