slide show

Gdansk

Jag kom på att jag i princip varken skrivit eller visat bilder från min resa till Gdansk i november. Det hände så mycket med killen som jag träffade just i den vevan och jag mådde otroligt dåligt den perioden. 
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska tycka om Gdansk. Jag är ju halvpolsk och utöver Szczecin, där min mamma kommer ifrån, så har jag varit i Warszawa och Kraków och nu då Gdansk. Jag tror faktiskt jag gillade Gdansk minst av alla städerna i Polen. Jag kan dock inte riktigt sätta fingret på varför. Jag vet att det är ett jättepopulärt resmål bland svenskar och vi hade absolut roligt men det var någonting som skavde lite. Jag tyckte väl kanske inte att maten var toppen, vädret var ganska tråkigt, hotellrummet var litet som tusan (hej klaustrofibi), dock låg det extremt centralt, servicen var inte speciellt trevligt och jag och mamma gick varandra på nerverna typ hela tiden. Vi brukar ha det jättebra med varandra men det var något med denna resa alltså. Jag tror mamma var väldigt orolig att jag skulle åka upp till killen precis samma dag som vi reste hem, och med all rätt för det gick ju åt helvete. Nu i efterhand förstår jag mammas oro för den var helt legim. Gdansk är absolut värt ett besök men jag hade nog inte åkt dit igen. 
Något som var väldigt mysigt var restaurangen på hotellet. Vi bodde på Radisson och mer centralt går inte att bo. Hotellet var fint men som sagt extremt små rum. Här ute på deras terass satt vi ett flertal kvällar. Det var så mysigt med elden och utsikt precis mot vattnet. 
Vill ha en sådan här eldstad!! Finns inget mysigare. 
Det var väldigt fint med utsikten som vette rakt mot vattnet och med alla färgglada hus. Detta är Gdansk i en bild. 



Kommentarer

Vad hände med den killen när du åkte dit, var han våldsam eller på annat sätt elak? Fy för en del killar alltså 😒

Svar: Nej det var han inte, inte mot mig iaf. Han mår dock extremt dåligt och har en mycket trasslig bakgrund. Tyvärr kunde jag inte "rädda" honom, hur mycket jag än ville.
Carro


Kom ihåg






Trackback