slide show

I’m off

Jag har varit med om det sjukaste bedrägeriet jag hört om i hela mitt liv. Jag mår skit just nu så aktiviteten kommer vara låg ett par dagar, så att ni vet. Vi pratar bedrägeri på flera hundra tusen kronor. Det är en så äcklig känsla. Tomhet. Ilska. Förvirring. Hur kunde det ens ske? Hur kan en person vara så kallblodig? Kommentarer
» Agnes

Känner inte dig, men skickar ändå den största av kramar. Kärlek och styrka!

Svar: Tack! <3
Carro

Åh nej, har din mamma råkat ut för en sån där sol och vårare eller vad är det som har hänt? 🥺
Styrkekram, du/ni kommer ta er igenom detta ❤️

Svar: Det är jag som blivit utsatt
Carro

Fy!! Kram till dig! Är det killen du dejtar nu? 😢

Svar: Jag vet inte hur mycket jag får uttala mig om då det är ett pågående polisärende.
Carro

» Lina

Men gud?! Styrkekramar ❤️ Vad är det som hänt? Har någon tagit lån i ditt namn?

Svar: Jag vet inte hur mycket jag får uttala mig om då det är ett pågående polisärende.
Carro

» Enna

Nej, fy! Skickar styrkekramar <3

Svar: Tack <3
Carro

» Anna

Fruktansvärt! Ofattbart hemskt att bli utsatt för bedrägeri. Hoppas att du får hjälp av polis/bank/försäkringsbolag. När du har ork (och om du vill) hade det varit upplysande att få berättat hur ett sånt bedrägeri gick till, som en varning till en själv. Man hänger ju inte med längre med alla nya tekniska sätt att bli utsatt… Hoppas allt löser sig för dig! Kom ihåg att du är offret, finns ingen skam eller skuld på dig! Det finns på förövaren!

Svar: Det handlar om så extremt mycket pengar. Det är verkligen helt ofattbart. En stor polisutredning är i full gång, vi får se vart den landar. Detta var verkligen ett sjukt sätt att bli utsatt på, förstår inte ens det själv. Tack för din kommentar. Kram.
Carro

Hur går det nu? <3

Svar: Nu ligger det i polisens händer. Jag har gjort vad jag kunnat för att ta reda på så mycket information kring hela situationen som möjligt men just nu kan jag inte göra så mycket mer än att vänta.
Carro


Kom ihåg


Trackback