slide show

Nedbruten

De som vet vad som hänt de vet. I övrigt vet jag faktiskt inte riktigt hur mycket jag får berätta då det är en pågående polisutredning och förundersökning igång och jag vill inte förstöra den på något sätt. Jag har i alla fall en ganska klar bild över vad som har hänt. Jag vet inte hur jag någonsin i hela mitt liv kommer kunna lita på en kille igen. Detta är det sjukaste som någonsin har hänt mig och faktiskt det sjukaste bedrägeriet jag någonsin har hört om. Jag mår otroligt dåligt. Jag känner mig bestulen på både min identitet och integritet. Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna träffa en ny person och lita på det han säger efter att ha varit med om en sådan här situation. Det handlar om sjukt mycket pengar och jag kan tänka mig att det kommer bli ett helvete framöver med domstolstvister och liknande. Jag mår extremt dåligt som sagt men jag ska inte låta honom få bryta ner mig fullständigt. Han har redan brutit ner mig tillräckligt men jag måste försöka resa mig och vara stark. Jag har fått otroligt fint stöd av min familj, mina kollegor, mina vänner och mina elever. Så otroligt fina och kloka saker som sagts till mig under den senaste veckan. Någonstans i allt detta mörker är det i alla fall en liten ljusglimt. En kommentar som "Du är en så fin tjej Carro och du förtjänar verkligen inte detta. Jag är genuint ledsen för din skull" är fint att få höra. Kommentarer

Ingen fråga

Svar: Tydligen är du tillräckligt intresserad för att ta dig tiden till att kommentera iaf :) gitta från min blogg då, vill inte ha dig här ändå.
Carro

Fy vad hemskt, jag beklagar verkligen! <3
Hur kan man vara så hjärtlös, och hur kan man dessutom tro att man ska komma undan med det? Eller han kanske är så nonchalant att han inte ens bryr sig att han åker fast. Man kan verkligen undra hur en sådan persons hjärna fungerar.

Du har rätten att berätta vad som hänt, alltså hur bedrägeriet har gått till men du får inte nämna förbrytarens namn förrän denne är dömd. Men berätta om själva brottet får du absolut göra så mycket du vill.

Svar: Det är väldigt mycket i hela denna situation som jag inte förstår. Allt är bara för sjukt för att ens ta in.
Carro

Är det den senaste killen du träffade eller någon av dina "ex"?

Svar: Det är inte något av mina ex i alla fall. Trots alla upp och nergångar är det ändå fina killar och de hade aldrig gjort så mot mig.
Carro

» Sara

Så sjukt! Är det en person du känner?

Svar: Ja
Carro


Kom ihåg


Trackback