slide show

Tankar

Sista jobbveckan innan sportlovet, så otroligt skönt. Jag behöver verkligen den ledigheten, jag känner mig helt slut. Konstant trött, jag är verkligen aldrig pigg. Oavsett hur mycket jag sover är jag alltid lika trött. Jag börjar bli allt mer övertygad om att jag har en depression. Vårdcentralen har skickat remiss till PDT i Kristianstad. Det är psykodynamisk terapi och jag tror absolut jag behöver det. Jag har provat KBT och det hjälpte med vissa delar av mitt liv men jag behöver mer terapi, det är många delar i mitt liv som inte fungerar. Måendet är inte bra. Jag har en så fin mamma, en bra bror och lilla Jack, fina vänner, ett jobb jag gillar och en fin kille jag träffar men jag är fortfarande inte glad. Jag är aldrig längre genuint glad och har inte varit det på många, många år. Det är den konstanta tröttheten och nedstämdheten som jag tycker är allra jobbigast. 
 
Igår frågade Matteo om jag ville komma hem till honom, till hans lägenhet i Malmö. Jag kände faktiskt att jag inte orkade igår, energin fanns liksom inte där. Dock bestämde vi att jag ska hem till honom på torsdag istället. Jag i Malmö helt ensam? Skitläskigt. Skitläskigt att åka hem till en kille. Förra gången jag var hemma hos en kille gick det ju åt skogen som vi alla vet. Det känns nervöst och jag vet inte riktigt hur jag ska orka en vardag, kommer vara helt slut. Det ska dock bli roligt att se hur han bor. Imorgon är det alla hjärtans dag och då ska vi träffas. Vi ska äta på Steakhouse i Kristianstad. Det blir min första alla hjärtans dag dejt någonsin. Det är många tankar som snurrar i huvudet just nu.
Var jag verkligen såhär blond för bara några år sedan?! Nu är jag brunett och håret är såå mörkt. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar det långa blonda håret men nu ska jag vara mörk. Jag skulle dock vilja att det blir långt igen för gillar långt hår mycket mer än kort.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback