slide show

22.57

Tuff vecka… Jag jobbade förra söndagen, hela veckan, hela helgen och nu hela veckan igen. Riktigt trött men behöver pengarna så inte så mycket att göra. 
(null)
I måndags var det föräldramöte så då jobbade jag från 8-20, fantastiskt! Idag blev det 8-18 så det var inte mycket bättre. Imorgon är det studiedag men vi jobbar. Dock ska jag skjutsa mamma till sjukhuset i Kristianstad på eftermiddagen då hon ska operera bort en cysta från ögat. En ofarlig men jag är nervös för hennes skull, hoppas allt går bra ❤️ 

(null)
Jag är förresten brunett nu :-) Förra tisdagen klippte jag bort det sista blonda så nu är jag 100% brunett och det är min naturliga hårfärg. Två år tog det för hela håret att växa ut. Det känns fortfarande ovant varje gång jag ser mig i spegeln, har ju varit blond sedan jag var runt 13 år gammal. Dock gillar jag det och planerar inte att färga det blont igen utan tanken är att detta är min nya hårfärg. Det är en väldigt fin mörk, fyllig färg som jag faktiskt gillar. 

Snart helg igen. Planen är att jag ska vara ledig. På fredag är tanken att jag ska träffa Matteo, killen jag skulle på dejt med och äta på restaurang med för några veckor sedan men då avbokade ju han. Nu kör vi ett nytt försök men avbokar han denna gången också då jävlar 😝 Jag har inte för stora förhoppningar, bättre inte ställa in sig men det hade varit trevligt att träffa honom då han är nice att skriva med, vi har mycket gemensamt. På lördag ska jag träffa min fina vän Cassandra. Min bästa vän från högstadiet som jag inte träffat på typ 10 år? Hon bor i Uppsala så vi ses väldigt sällan, kommer bli super. Får väl uppdatera er på fredag om jag och Matteo sågs eller inte. Om vi kommer ses så kommer jag vara as nervös. Om vi inte ses så ska jag chilla hela fredagen. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback