slide show

Långfredag

(null)
Sista jobbveckan innan lovet, check! Nu är det påsklov!! Jag har nog aldrig sett fram emot ett lov så mycket som nu. Inte för att jag ska göra något roligt utan för att jag är helt slut. Jag vill bara vila upp mig lite under dessa dagarna och få bort lite av tröttheten jag känner. 
(null)
(null)
Igår satt jag kvar på jobbet ett par timmar, ville inte dra hem alla böcker så planerade måndagens lektioner igår istället. 
(null)
Var så sjukt trött igår så gick och la mig 22.55, det händer verkligen aldrig. Jag pratade med min KBT terapeut i veckan och hjärntrötthet var det ordet jag sa till honom. Jag är hjärntrött och jag känner mig helt slut, dygnet runt. Jag sov 11 timmar i natt, dock med 4 uppvaknanden. Det är oerhört jobbigt, jag sover aldrig igenom en hel natt. 
 
Idag har jag bara suttit på soffan hela dagen men är fortfarande lika trött. Hade på riktigt kunnat somna nu. 🥺 Förhoppningsvis blir jag lite piggare ju fler dagar jag vilar. Jag har pratat med mamma mycket på sistone kring mitt mående. Jag mår inte bra och har inte gjort på länge. Jag vill bara må som jag gjorde tidigare men det har jag inte gjort under flera år. Jag är så trött och så nere. Jag vill bara känna mig glad och fylld av energi igen, jag undrar mest om jag någonsin kommer att må så igen.
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback