slide show

14 frågor

Beroende av?
Min mobil och mamma <3

Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
Lätt svart, en stor del av min garderob består just av svart. Är ju så himla snyggt. 

Vad får du oftast komplimanger för?
Av tjejer för mitt hår, hy, klädstil och ögon. Av killar för mina läppar. 

Dina planer inför 2021?
Att bo in mig ännu mer i lägenheten, har faktiskt bara bott här i drygt 50 dagar och det känns inte tillräckligt för att känna mig hemma. För första gången har jag noll planer inför sommaren, annars har jag alltid flera utlandsresor planerade vid denna tiden men allt är ju så oklart med vaccinet och om man faktiskt kommer kunna åka någonstans. Jag hade såå gärna velat på i alla fall en utlandsresa och åka till Polen, men det beror helt på om Polen kommer att öppna upp eller inte. Jag hoppas även på att sommarjobba även i år. 

Brukar du skratta för dig själv?
Ibland, oftast åt Tiktok videos. Bästa underhållningen när man är ensam ju. 

Vad är det konstigaste du ätit?
Äter inte så många konstiga saker, men av någon märklig anledning är det väldigt många jag känner som aldrig smakat anka? Jag har ätit anka under så många år men nästan alla jag pratar med blir förvånade och verkar knappt tro man kan äta anka haha... Det är ju jättegott!

Hur imponerar man på dig?
Att stå upp för sina åsikter och inte falla för grupptryck. Att ta livet någorlunda seriöst och ha mål och ambitioner i livet. Ärliga människor som håller sitt ord imponeras jag av, då det tyvärr inte är jättevanligt idag. Jag imponeras också av människor som låter andra vara precis som dem vill, det är också en sak jag upplever som ovanligt idag.

Vilken/vilket stad/land vill du helst bo i för resten av livet?
Helt ärligt tror jag att jag kommer att stanna i Sverige. Hade jag varit rik hade jag lätt köpt hus i Spanien eller Grekland dock.

Hur ser dina morgonrutiner ut?
När jag jobbar så vill jag göra så lite som möjligt på morgonen då jag alltid är extremt trött. Jag går upp, borstar tänderna, dricker min smoothie, packar väskan, klär på mig och sminkar mig och sedan åker jag till jobbet. När jag är ledig kan jag lätt ligga kvar i sängen en timme och kolla mobilen innan jag går upp, sätter på myskläder och sätter upp håret. Därefter äter jag någon liten frukost (hatar frukost, verkligen).

Vad längtar du efter?
Att livet ska återgå till det normala, jag kommer uppskatta varje sekund av sådant som jag innan tog för givet. Jag längtar efter att kunna gå bland folk utan munskydd, att handla i helt vanliga mataffärer utan att få en sådan ångest (jag handlar nästan aldrig i nuläget), att åka till köpcentrum, att ta en fika, att äta buffé, att åka till Polen och att kunna resa igen.  

Serier du följer just nu?
Kollar bara på "Vad som än händer" just nu, inväntar en ny säsong på en massa Netflix serier men det går trögt. 

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Alldeles för sent. På helger och lediga dagar brukar det bli runt 01.30, förutom på fredagar då det brukar vara runt 00. När jag jobbar försöker jag lägga mig runt 23.30 men det går inte jättebra så det brukar oftast bli efter midnatt.

5 saker du vill göra i framtiden?
Få tillbaka livsglädjen jag hade innan jag blev utbränd, tjäna mer pengar, fortsätta resa, träffa kärleken och skratta mer. 

Vad finns alltid i din handväska?
Pump och blodsockermätare, handsprit, något sött om jag får lågt blodsocker, hörlurar, nycklar och mobil. 

(null)
 
 Kommentarer

Nu måste jag skälla lite på dig för att du lägger dig så sent 🤨🧐😂 trodde det var meningen att du skulle bli bättre på att sova mer 🤨

Svar: Det gick bättre i typ 1 vecka haha... Men ska försöka igen från söndag!!
Carro

Nä det förstår jag, ang fasta. Personer med diabetes typ 1 skall inte fasta. Ha en trevlig helg

Svar: Ja så är det ju. Detsamma!
Carro

Åh så kul att läsa!!

Svar: :D
Carro

» Enna

Härlig lista :)

Svar: Kul! :)
Carro

Vilken rolig lista 😍

Svar: Tack :D
Carro


Kom ihåg


Trackback