slide show

Nytt

Hade en bra dag på jobbet. Mina tisdagar är hur tuffa som helst men idag hade mina 7or besök av författaren Mårten Melin. Eller ja, ett riktigt besök blev det inte men digitalt :-) Han hade skrivarverkstad tillsammans med eleverna och det var toppenbra. Därefter hade jag ett två bra svensklektioner med 8or. Vi håller på med litteraturhistoria nu och jag tycker det är såå roligt att undervisa i. 

Efter jobbet åkte jag och mamma till Jysk. Vi var ute efter lite saker till våra uteplatser och wow, jag blev verkligen positivt överraskad 😍 Jysk har flyttat till en större lokal och de hade verkligen så mycket fint. 

Jag köpte en solsäng, dyr var den men den är såå nice, jag är supernöjd. Jag visar den när den är monterad. Mamma köpte en loungegrupp, visar även den när allt är klart. 
(null)
Jag köpte en jättefin kruka jag tänkte ha utanför ytterdörren. Skulle helst vilja ha en större men kan börja med denna. Hittade dock ingen blomma. Jag vill inte ha riktiga blommor, finns inget jag avskyr mer än blommor 😂 Alla andra verkar älska blommor, I’m not like the rest. Jag hade aldrig lagt en enda krona på att köpa en blombukett till mig själv haha...
(null)

(null)
Hur fin ljuslykta? Den passar verkligen perfekt bredvid mina stolar, ser ut att komma från samma kollektion nästan. 
(null)
Blev en konstgjord blomma till uteplatsen, så himla fin. Undrar dock hur stabil den kommer vara men låt tiden utvisa. 
(null)
Resultatet 💗

Bra dag och nu på kvällen har jag hängt med mamma. Igår hade jag typ sämsta dagen ever, var på extremt dåligt humör och livet sög verkligen. Jag tycker sådana dagar kommer lite för ofta på sistone. Kommentarer

Vad fina grejer du köpt! 😍

Svar: Tack vännen :D
Carro

Så fin ljuslykta. Jysk har mycket fint men tyvärr är butiken i min stad inte så trevlig. Är för liten yta så det känns som att dom tryckt in grejerna där dom får plats, vilket gör att det inte blir så trevligt att strosa runt där inne.

Svar: Tack! :) Åh vad tråkigt, det var samma sak här innan men nu har de flyttat till en större lokal nu.
Carro

Åh vilka fina utemöbler och din uteplats är rena drömmen. Kramis <3

Svar: Tack snälla! Kram
Carro

» lisa

Vad mycket snyggt du köpt. Det blev jättefint på din uteplats :) <3

Svar: Tack! Jag blev så nöjd :)
Carro

Åh så snygg är den från jysk?? vill oxå ha till våra möbler som är samma som dina :)

Svar: Ja, från Jysk :D
Carro


Kom ihåg


Trackback