slide show

Veckans

Veckans höjdpunkt: att titta igenom morfars fotoalbum tillsammans med mamma. Så många fina minnen. Jag älskar min familj så himla mycket. 
 
Veckans jobbigaste: morfars begravning, det var livets jobbigaste... 
 
Veckans chockerande: morfars död, kan fortfarande inte förstå att han inte längre finns med oss. 
 
Veckans boost: alla skratt med mamma, min mamma är verkligen min stora trygghet och jag hennes. Det har vi verkligen bevisat för varandra under denna jobbiga veckan. 
 
Veckan mående: verkligen upp och ner. Väldigt många jobbiga stunder i samband med morfars bortgång och begravning. Jag har också tänkt tillbaka på alla fina minnen och reflekterat över livert och kommit till nya insikter. En väldigt jobbig vecka med små ljusglimtar här och var. 
 
Veckans mysigaste: alla fikastunder med mamma här i Polen <3
 
Veckan dryck: varm choklad heheh
 
Veckans tanke: hur livet helt plötsligt kan ta slut och hur värdefullt det är att verkligen ta tillvara på livet och omge sig bland personer man älskar. 
 
Veckans roligaste: de ljusa stunderna i denna jobbiga tid. Mammas bästa kompis kom hit inför morfars begravning och jag tycker om henne såå mycket. 
 
Veckans låt: Stuck with you - Ariana Grande och Justin Bieber.
 
Veckans köp: all shopping här i Polen. 
 
Veckans godaste maträtt: KFC och Pizza Hut. 
 
Kommentarer
» Frida

Åh jag beklagar verkligen <3 Jag minns när min morfar gick bort... det var väldigt tungt. Skönt att du och din mamma har varandra <3

Svar: Ja, väldigt tungt :( <3
Carro


Kom ihåg


Trackback