slide show

Ikones Seafront Luxury Suites

Ikones Seafront Luxury Suites Rethynom, Kreta är verkligen ett magiskt hotell!! Det kan vara ett av de absolut bästa hotellen jag bott på i Europa och jag har bott på en hel del olika hotell. 
Vi valde rum med havsutsikt och detta var utsikten från vår balkong, så himla M A G I S K T.
Rummet var fräscht, modernt och snyggt. Sängen var otroligt skön och jag sov som en prinsessa hela veckan, jag som har problem med sömnen i vanliga fall och väldigt ont i ryggen sov verkligen jättebra här. Badrummet var så fint med en gigantisk regndusch. Nej, älskar allt med detta rum!
Varje kväll skådade vi en magisk solnedgång, jag får inte nog av varken Grekland eller solnedgångar. Trött och blek tjej första kvällen men det blev det ändring på senare i veckan hehe.
Första dagen blev en halvdag då vi kom dit öå eftermiddagen så då låg vi på stranden ett par timmar men jag badade inte. Sedan efter en dusch blev det middag på hotellet innan jag däckade och sooov igenom hela natten, eller nåja inte hela natten för det händer i princip aldrig då min blodsockerapparat vibrerar och låter varje natt och väcker mig men jag sov i alla fall bra. Kommentarer

Alltså wow, vad underbart det ser ut med havsutsikten! Det tackar man inte nej till 😍 får inte nog av Grekland eller solnedgångar jag heller, så magiskt! ❤️

Svar: Älskar <33
Carro

Åh vad mysigt och härligt det ser ut! 🤗💕

Svar: Det var helt magiskt :D <3
Carro

» Lisa

Wow vilket hotell. Ser verkligen jättelyxigt ut :)

Kram

Svar: Hotellet var magnifikt :)
Carro

» Carro

Ser superfint ut! 💕

Svar: Det var toppen! <3
Carro

Åh vad mysigt och härligt det ser ut! 🤗💕

Svar: Längtar tillbaka hehe! <3
Carro

Wow vilket fint hotell, blir lite sugen på att åka dit haha! Kram

Svar: Hotellet var verkligen grymt bra :D
Carro


Kom ihåg


Trackback