slide show

Polen dag 3

Har tyvärr inte speciellt många bilder att bjuda på från dagen i och med att jag inte hade någon kamera med mig idag. Vi åkte hemifrån vid klockan 15.30, regnet bara öste ner så idag var man inte ens speciellt sugen på att gå hemifrån. Vi åkte i alla fall till Stargard Szczecinski som ligger cirka 40 km bort eftersom att de hade lagt undan ett par skor till mig för de var slut i min storlek i alla CCC butiker här i Szczecin. Det var ganska svårt att hitta dit men till slut kom vi fram.
Såhär ser skorna ut, älskar de! Ni får se bättre bilder imorgon. Dock är de något stora men ska lösa det på något sätt för 39 var för små. Idag märkte jag att min fot som är stukad fortfarande är svullen vilket bara är helt sjukt 6 månader senare. Vad är det som händer??? Som ni kanske ser på bilden så är höger större än vänster..

När vi kom tillbaka till Szczecin igen så åkte vi till Ster och åt på KFC, standard såklart.
Sen åkte vi till ett annat köpcentrum men hade bara 1 timme på oss innan de stängde.
Och mamma ville såklart fika så jag hann gå in i 1 affär, 1(!!!!), blev skitsur hahaha. Det är en annan sak jag verkligen måste jobba på, blir saker inte som jag tänkt mig så blir jag sur grymt snabbt och sen håller det i sig lääänge. Så det sög att jag inte ens hann shoppa något idag, min mamma är seg som tusan och vill helst fika hela dagarna :))))))) Har inte haft en enda heldag med shopping sen jag kom hit vilket suger fett mycket. Jag har så mycket pengar med mig och kan inte ens spendera de???? Ahh blir så sur:(
 
Ska sova snart så kanske vi kommer iväg tidigare imorgon. Men jag kan aldrig somna här.. Obekvämaste sängen någonsin och jag ligger och vrider på mig i timmar innan jag somnar vilket verkligen ger mig panik.
 
Ja det var tyvärr alla bilder jag hade att bjuda på idag. Imorgon tar jag nog med mig kameran!






Kommentarer

Så himla snygga skor!

Svar: tack du :D
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback