slide show

Vilka bloggar läser jag?

Jag älskar att läsa bloggar men jag har svårt att fastna för bloggar. Det måste vara en lagom mängd mellan mode, shopping osv. Och gärna någon som uppdaterar varje dag!
 
Bloggar jag läser är:
 
♥ kenzas.se, min absoluta favoritblogg! Kenza är ju bara såå vacker! Tyvärr tyckte jag att hennes blogg var mycket bättre innan när hon la upp fler vardagsbilder, lite mobilbilder ibland, vad hon gjorde på vardagar osv, nu är det mest kamerabilder på outfits vilket blir lite stelt. Älskar dock när hon bloggar på sina resor!
 
♥ nickys.se, Nicole Falciani. Läst bloggen länge, bra variation! Eric Saades nya flickvän är hon ju också.
 
♥ blondinbella.se, det fanns en period då jag slutade läsa hennes blogg men nu efter att hon fått barn tycker jag den är rolig att läsa igen. Gillar vardagsinlägget jättemycket, dock inte lika mycket när hon skriver om entreprenörskap och ekonomi eller liknande.
 
♥ thelife.se/chloeschuterman, snygg tjej! Riktigt snygga märkeskläder och väskor, dock alldeles för lite text och lite för dålig uppdatering. Måste gå hur snabbt som helst att uppdatera hennes blogg..
 
♥ andreahedenstedt.devote.se, bra variation! Mode, skönhet, vardag, inredning osv. Verkar vara en superhärlig tjej! Bra uppdatering.
 
♥ biancas.devote.se, supersnygg tjej! Bloggen liknar Andreas, en bra blandning helt enkelt.
 
Sveriges bästa, och vackraste bloggerska!
 
Ja, det är de bloggar jag följer varje dag! Ibland kollar jag in Angelica Blicks också men bara när hon är ute och resor för annars är den riktigt stel och tråkig. Sen läser jag även mina vänners bloggar som tex Simones, Cassandras, Joannas, Sofias osv.
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback