slide show

Polen dag 5

Igår var vi hemma till klockan 15, mamma ville umgås med morfar. På eftermiddagen åkte vi till Ster för där skulle vi träffa Malgosia. Vi ska ju inte till havet i år men mamma och M ville så gärna träffas så hon kom hit till Szczecin. Jag tycker verkligen om Malgosia så mycket! Trivs otroligt bra i hennes sällskap, verkligen en guldvärd vän till mamma.
Vi började med att fika
Då var också Malgosias syster med
Sen gick Mirka och det blev bara vi kvar. Sööööta
Världens bästa Gosia
Sötisar
Min klänning är från Bikbok fast idag hade jag kjol under också för morfar tyckte den var för kort haha, svär alla i min familj är som från stenåldern när det gäller sånt. Nåja vad ska man göra?
Efter att vi hade kollat lite i affärer (jag köpte en nyckelring från Tommy Hilfiger) så gick vi och åt. Jag åt självklart KFC och mamma kinamat. Efter det skjutsade vi Malgosia till stationen för hon var tyvärr tvungen att åka tillbaka till Mielno.
 
Sen hade jag och mamma 30 minuter på oss innan de stängde så då åkte vi till ett litet shoppingcenter där jag köpte underkläder, inneskor (finns det något tråkigare??) och 3 tröjor. På en halvtimme, inte illa. Nöjd!
 
Bra dag sammanfattningsvis.



Kommentarer
» Siri

haha samma med min familj dom är också från stenåldern när det gäller kjolar och klänningar och GUD va söt Malgosia är

Svar: Hahah så typiskt 😂 ja visst är hon!
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback