slide show

Q/A

Du skulle ju blogga meeer under sommaren, har blivit tvärtom tycker jag :(
Svar: Ojsan, tråkigt att du känner så :( Under sommaren hittar man ju på ganska så mycket och jag har ju varit i både Grekland och Polen och redan där går några veckor bort. Istället kommer lite färre inlägg men med mycket bilder osv och inläggen tar ganska lång tid att färdigställa. Men ska försöka bättra mig! Nu i Polen tycker jag att jag bloggar rätt bra :)
 
Hej! Jag vill inget illa och hoppas verkligen inte du tar illa upp men borde du kanske inte vänta med att göra såna jättedyra köp tills du gått ner de där 10 kg du försöker gå ner? Vore ju så himla surt om jackan är för stor sen. Jag har själv gått ner mycket i vikt och det blev jävligt dyrt att köpa kläder sen hehe :D

Svar: Klok tanke! Just nu sitter mina kläder lite tajt, de jag hade innan jag gick upp de där 10-12 kg så med dem är det ju ingen fara. Jackan tänkte jag samma tanke men samtidigt tänkte jag att den antagligen inte kommer finnas kvar om jag väntar och den är ju såå snygg. Dock är det ju inte ens säkert att den passar, med min otur kommer den inte att passa. Men vi får se! I värsta fall blir den ju lite oversized men det gör inte så mycket :)



Kommentarer

är det något fråga om hjälp :P
man bloggar väl så mycket man vill? ;)


Kom ihåg






Trackback