slide show

Nytt till älsklingen

Här är bilder på det sista vi köpte till Jack idag. Ett par söta vinterskor, ser så sköna och varma ut och så en leksakshäst. Hoppas han blir glad av alla presenter, det hade jag blivit som liten.♥
Vi kom hem ganska sent idag, runt 22 för vi var tvungna att handla inför hemresan. Jag är helt slut nu. Har haft en toppensemester i Polen, hade gärna stannat några dagar till men samtidigt ska det bli skönt att komma hem, framför allt till soffan och sängen för jag sover jättedåligt här. Mammas hemlagade mat ska också bli god men jag kommer sakna morfar och det roliga livet här.
 
Ska äta soppa nu snabbt och sen packa lite. Imorgon går båten klockan 13 så vi måste åka härifrån vid 10.30. Tolv timmars resa väntar och jag kan inte säga att jag längtar. Ska dock bli skönt att slappna av lite på båten, det är alltid så intensiva dagar i Polen. Igår tog jag min andra kortisonspruta i foten, jag kände att den första inte hjälpte så bra som vi hade hoppats på så läkaren tyckte jag skulle ta en till. Ajaj gjorde ont och han sa att jag borde vila min fot i 2 veckor nu men så har jag varit och shoppat alla dagar istället.. Något oansvarigt kan tyckas så jag måste verkligen vila upp den nu. Mår inte så bra efter korison faktiskt. För det första stiger mitt blodsocker enormt, det bör ligga mellan 5-7 men mitt är uppe i 19-22. Sen får jag rosiga och helt röda kinder och känner mig febrig. Sover dåligt och får hemska myrkryp i benen. Hoppas verkligen denna sputa hjälper bättre.
 
Är egentligen alldels för trött för att packa men plikten kallar.
 
Tänkte tidsinställa några inlägg till imorgon så kika in då.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback