slide show

Tacksam

(null)

(null)
Jag har verkligen världens bästa extrajobb! Jag hade inte kunnat tänka mig ett bättre extrajobb, det finns liksom inget som hade passat mig bättre. Jag jobbade hela lördagen och idag fick jag ett sms kl 09 om jag kan hoppa in 12-19. I och med att E ändå skulle hem och jag har påsklov så passade det bra. Jag jobbade med chefen idag och det gick jättebra. Hon är en helt fantastisk butikschef, verkligen 💕 Vi sålde för riktigt mycket idag och en familj köpte för drygt 9000 kr, där snackar vi ett bra kvitto! Idag blev det även mycket packa upp och larma varor. Det brukar jag inte göra så jag bara jobbar helger i vanliga fall och det är mer en uppgift som göra under vardagar, men jag tycker det är roligt. 

För er som inte vet så jobbar jag ju som lärare till vardags men extrajobbar i en klädesaffär som säljer märkeskläder. Det är ju verkligen det perfekta stället för mig. Jag fick jobbet lite av en slump. En ny butik öppnade, de sökte extrapersonal och jag sökte, med 0 erfarenhet av handel. Ägaren ringer upp mig och säger att de behöver någon som kan jobba helger, han frågar om jag har erfarenhet av försäljning varpå jag svarar nej. Han ville ge mig en chans och på den vägen var det. Nu behärskar jag kassan utan problem och kan det mesta. Det känns så skönt! Det är dock riktigt slitsamt att jobba inom handel. Ryggen tar stryk, fötterna tar stryk, kroppen tar stryk. Ge lite uppskattning till personer inom handel nästa gång ni handlar, för det är inte helt enkelt jobb. 

Nu jobbar jag på lördag nästa gång, men bara ett par timmar. Sedan ska jag jobba hela nästa söndag. Innan dess, på lördag ska vi ut och äta hela gänget från butiken. Företaget bjuder, hur trevligt? Det är väldigt härliga tjejer så det kommer bli toppen. 
Kommentarer

Vad roligt att du trivs så bra med ditt extrajobb! Ambitiöst av dig att jobba som lärare på vardagarna och i butik på helgen.

(Sent) Svar: Tack, koppen är en av mina favoriter i samlingen. :)

Kram

Svar: Svårt att få ihop det ekonomiskt när man bor själv så har inte så mycket till val men tur att jag trivs på båda ställena :D
Carro

Vad roligt att du hittat ett extra jobb som passar dig som handen i handsken! Vad bra att de anställde dig, trots din oerfarenhet inom butik. Något jag också sökt, men alltid blivit nobbad på. Trist.. 😪

Svar: Ja men verkligen, det känns så roligt! Så himla tråkigt när man blir nobbad för att man inte har erfarenhet, hur ska man få erfarenhet om man inte får chansen liksom?
Carro


Kom ihåg


Trackback