slide show

Bra dag

Vilken bra dag jag har haft 💕 

Jag och mamma hade en heldag i Kristianstad och vilken trevlig dag det blev. Jag kommer inte ihĂ„g nĂ€r vi Ă„kte ivĂ€g sĂ„hĂ€r till ett köpcentrum hĂ€r i Sverige senast, det mĂ„ste typ ha varit innan corona? Innan gjorde vi det ofta men jag har inte riktigt vĂ„gat. Vi gick i en massa affĂ€rer, jag köpte sĂ„ himla mycket fint! Wow, Ă€r sĂ„ himla glad för jag var inte direkt ute efter nĂ„got men kom hem med jĂ€ttemycket fint. Sedan Ă„t vi middag och avslutade med ett besök pĂ„ mitt jobb. Jag ville visa mamma affĂ€ren dĂ€r jag jobbar och det blev en födelsedagspresent till min kĂ€ra bror :-) 
(null)
(null)
Älskar sĂ„dana hĂ€r dagar med mamma, det Ă€r verkligen bland det bĂ€sta som finns. Vi har sĂ„ kul, hon Ă€r min allra bĂ€sta vĂ€n <3 
(null)

(null)

(null)

(null)
Jag ska visa allt jag köpte nu i dagarna för det Ă€r sĂ„ himla fina saker. 

Morgondagens planer Ă€r lite oklara. E kanske kommer efter jobbet och ska i sĂ„ fall sova över hĂ€r till onsdag. Vi fĂ„r se, jag hoppas det blir av för jag saknar honom <3 Samtidigt kĂ€nns det lite nervöst att sova över första gĂ„ngen, det kĂ€nns liksom sĂ„ "seriöst" och för mig Ă€r det ett ganska stort steg att sova över med nĂ„gon. Att spendera sĂ„ mĂ„nga timmar med nĂ„gon. En hel kvĂ€ll, natt och morgon. Men det Ă€r en vĂ€ldigt fin kille, sĂ„ den biten kĂ€nner jag mig trygg med. Han fĂ„r mig att mĂ„ bra. Han fĂ„r mig att le och jag Ă€lskade varje minut vi spenderade tillsammans förra lördagen. Jag ville inte att han skulle Ă„ka hem och efter att han hade stĂ€ngt dörren kĂ€ndes det tomt. Samtidigt Ă€r allt detta lĂ€skigt. Jag öppnade upp mig sĂ„ mycket för förra killen och han krossade mig totalt. Jag vet inte om jag vĂ„gar Ă€nnu en gĂ„ng. Jag Ă€r sĂ„ rĂ€dd för att bli sĂ„rad igen. E Ă€r dock motsatsen till det jag Ă€r van vid sedan tidigare. Han hĂ„ller sitt ord. Han iggar aldrig. Han uppskattar mig och bryr sig. Han tar sig tid till att trĂ€ffa mig. Dock kĂ€nner jag inte honom tillrĂ€ckligt bra Ă€n för att veta om det Ă€r genuint. 
Kommentarer

LÄter som om du fÄtt en fantastisk dag tillsammans med din mamma och hÀrligt att du fick med dig en del hem ocksÄ <3

Svar: Ja men det blev verkligen en toppendag <3
Carro


Kom ihÄg


Trackback