slide show

Tillbaka till verkligheten

Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, efter 10 dagars ledighet. Det känns…tufft? Jag vet att det kommer rulla på när jag väl är inne i det men det känns lite tufft just nu. Jag har verkligen försökt tänka bort jobbet men det har blivit lite småsaker relaterade till jobbet, svara på lite meddelanden och så och idag har jag jobbat en del men i övrigt har jag faktiskt lagt jobbet åt sidan och det känns väldigt skönt! 

Jag har haft ett superbra lov. Jag hade så fina dagar med E <3 det gjorde typ hela lovet. Jag har också träffat många fina vänner och haft väldigt roliga stunder. Jag har även jobbat i affären tre gånger och haft väldigt roligt där också. Utöver det har jag hängt med mamma och ätit en massa god mat. 
(null)
Jag undervisar två 9or så perioden nu efter påsk fram till sommaren kommer bli riktigt tuff. Det är slutbetyg som ska sättas och en massa saker som behöver göras och rättas. Nationella proven är inte heller färdigrättade så det är en annan jobbig sak som väntar. 



Kommentarer
» Ajli

Jag är inte heller klar med mina nationella prov och jag har lite smått kallsvett inför att återvända till jobbet. Jag är dessutom studie- och yrkesvägledare och nu ska ju niorna söka slutgiltigt till gymnasiet och det kommer nog vara ganska hög puls från och med nu tills betygen är satta XD


Kom ihåg






Trackback