slide show

PÅSKLOV

Det är PÅSKLOV!
Så otroligt skönt och så otroligt välförtjänt. Igår lördags jag hela dagen i affären, det var en tuff och hektisk dag men det gick bra. Vi sålde för 12 tusen över budget så det var bra siffror! 
 
Jag är dock helt slut, som varje lov. Det är alltid så hektiskt på mitt vanliga jobb att när lovet sedan kommer är jag helt slut. Jag behöver prata med min KBT terapeut igen men har inte fått förnyade sessioner än. Jag mår fortfarande inte bra och jag börjar fundera på om jag kanske behöver någon medicin i form av antidepressiva läkemedel? Jag har inte mått bra på flera år men har aldrig velat medicinera men det kanske jag egentligen borde göra? Jag vill kunna känna ork och glädje igen.
 
Planerna för lovet är egentligen inte många. I lördags jobbade jag som sagt så igår tog jag det bara tagit lugnt på soffan. Jag kanske ska träffa E i veckan men det är väldigt oklart. Han jobbar och jag är ju ledig. I och med att han har 92 km hit vet jag inte hur det blir. Jag saknar honom i alla fall. Det som är klart är att jag ska till Kristianstad idag med mamma och kolla lite i affärer. Jag ska till Pinchos med en kompis i veckan och till Kristianstad med en annan. Sedan ska jag faktiskt träffa en tjej från appen Gofrendly, vi ska bowla och spela shuffle. Kanske blir det bio med Jack. I övrigt är det ganska oplanerat. På lördag ska jag jobba igen men bara ett par timmar. Jag tycker det är skönt att vara ledig men jag gillar nog nästan jobba mer än jag gillar att vara ledig... Är det konstigt? Jag antar att svaret är ja. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback