slide show

New beginning

Nu är jobbet igång igen på riktigt! 
(null)
Idag började äntligen eleverna skolan och jag har spenderat hela dagen med min nya klass 7. Det blev en riktigt bra första dag! Jag och min mentorskollega mötte upp 7b och sedan var vi tillsammans hela förmiddagen. Vi delade ut scheman och pratade en massa. Det kändes verkligen roligt :) på eftermiddagen hade jag min första lektion, nämligen svenska med klassen. Jag tycker det är SÅ kul att undervisa, det är verkligen det jag brinner för så det var galet roligt att äntligen köra igång med lektionerna igen.  (null)
Dagen gick väldigt fort och helt plötsligt var den över. Vaknade dock med sjuk migrän imorse, så jag fick verkligen kämpa med att ta mig till jobbet efter att ha tagit medicin. Just nu känns det som om huvudet ska sprängas igen, fyfan vad jag hatar denna smärta 😢 ska gå och lägga mig tidigt idag, behöver sömn... Är helt slut efter dagen, så många nya inryck och personer. 

Det som var SUPERKUL är att 6 st av mina 9or som jag släppte i somras kom tillbaka till skolan idag och hälsade på, det gjorde verkligen min dag! Har saknat killarna så mycket, det var underbart att se dem igen. Alla var nöjda med först dagen på gymnasiet, åhh! Nu ska de bara visa allt de lärt sig i svenska också, de kommer glänsa ;) 
(null)
Kan vi prata om att mitt hjärta har börjat SKOLAN idag?! Alltså va?? När hände detta? Hur kan han redan vara i skolåldern 😭😭😍 Jack tyckte det var så roligt i skolan, så underbart <3 jag ville verkligen följa med honom idag men jag jobbade ju så det gick inte. Min lilla älskling! Bästa skolpojken. Kommentarer

Åh, så kul att du äntligen får undervisa igen. Så fint med lärare som brinner för sitt yrke, det gör så mycket skillnad för eleverna <3

Svar: Jaa, så himla kul! Älskar mitt jobb <3
Carro


Kom ihåg


Trackback