slide show

Tufft nu

Fredag! Första jobbveckan är över och jag har överlevt. Det har dock varit jättetufft, mycket jobbigare än jag trodde. Jag har väl förstått nu att jag faktiskt är utbränd och egentligen inte borde jobba just nu. Jag har reflekterat och tänkt så mycket de senaste dagarna, hur jag ska göra för att orka och vad jag behöver ändra på. Jag har åkt hem strax efter kl 16 alla dagar men ändå har jag inte kunnat släppa jobbet hemma. Den inte stressen äter verkligen upp mig, jag får sådan ångest så det är helt sjukt. Känner bara för att klättra på väggarna av all stress. 
(null)
Just nu känns det som att jag aldrig kommer bli mig själv igen, att jag aldrig kommer bli den glada tjejen med energi igen. Vill typ bara gråta 24/7. 
(null)
Har varit väldigt intensiva dagar på jobbet med människor kring mig 24/7. Jag tog med mig jobb hem idag och har faktiskt suttit ett par timmar nu ikväll & nu i efterhand blir jag så arg på mig själv. Jobb på en fredag kväll, seriöst? Blir så trött på mig själv. 
 
Om drygt en vecka ska jag äntligen träffa min KBT terapeut igen. Jag känner bara att jag behöver prata med honom NU, NU. Jag ska försöka vila upp mig i helgen, lär dock ligga däckad med mensvärk imorgon, huvudet sprängs just nu och det är ett tecken. Jag ska dock inte ta fram något jobb förrän på söndag. Ha en fin helg <3 Kommentarer

😢 Hoppas du hittar ditt inte lugn, det finns där💕💕💕

Svar: Tack så mycket, jag ska försöka gräva djupt efter det <3
Carro


Kom ihåg


Trackback