slide show

Aloe Boutique & Suites Almyrida

Är hemma i Sverige igen, tyvärr måste ju tilläggas. Hade verkligen en magisk vecka i Grekland, det var lätt höjdpunkten på hela denna sommaren och sommaren avslutades verkligen på topp. 
Efter att det strulade sig med rummet fick vi äntligen på morgonen efter att vi kommit byta till ett annat rum, det var toppen! Superfint, här trivdes vi under veckan. 
Badrummet var superfint, alltså kan vi prata om duschkabin?! Jag måste ha en duschkabin hemma...!! Det är ju verkligen typ det skönaste som finns, att ta en dusch såhär. Vi har bara badkar hemma och det är också skönt men dusch, alltså åhh. Undra hur mycket det kostar att göra om ett litet badrum till en dusch? 
Vi bodde på hotellet Aloe Boutique & Suites som ligger i Almyrida på Kreta. Hotellet var SÅ fint! Det är ett boutique hotell och personen som har inrett det har verkligen god smak. Kolla bara så fint det är utanför entrén, woow <3 Inomhus var väggarna i marmor och allt var så fräscht. 
 
Hotellområdet vid poolen var ju också superfint. Ägaren heter Georgia och vi kom jättebra överens haha, åh Georgia <33 
 
Jag rekommenderar starkt en resa till Almyrida, det är verkligen en genuint grekisk by. Grekerna är ju väldigt gästvänliga och mycket trevliga människor. Inte alls på som i Turkiet, dit jag aldrig återvänder pga det. Vi snackade med en massa greker och alla var lika härliga, framför allt en kille som jag kallar för beach boy för han tog betalt för solstolarna på stranden, snygg som tusan haha! Han var så rolig och charmig, som vi skrattade. När vi tog taxi till flygplatsen hämtade en grekisk man oss, vi pratade hela vägen och han frågade om jag är singel, jag bara ja och jag trodde han skojade men det visade sig att han var helt seriös haha... Han sa att jag ska ringa honom innan nästa gång vi kommer tillbaka så hämtar han upp oss på flygplatsen och tar med sig två greker till mig som jag kan välja mellan hahah! Då kommer jag bo på Kreta i ett stort fint hus och så ska vi få 3-4 barn tillsammans och så får jag lära mig laga grekisk mat. Det där med barnen var ett fett minus, jag vill absolut inte föda några barn och laga mat är inte heller min starka sida men annars lät det rätt bra ;-) Nej men många kvinnor i Grekland är som housewifes, de ska stanna hemma med barnen och det är inte riktigt min grej, jag är en hårt arbetande kvinna och skulle aldrig kunna tänka mig att vara hemmafru. Vem vet vad som händer i framtiden, hittar jag ingen kille i Sverige får det väl bli en grek haha... ;-)Kommentarer

Härligt <3

Svar: Ja, helt underbart <3
Carro

Åh är så avis på dig!!

Svar: Hihi! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback