slide show

Semestern är over and out

Hej på er! 

Första jobbdagen efter semestern, check! Det lär ta någon vecka innan jag är inne i rutinerna igen. Det var extremt tufft att gå upp kl 7 idag, ville INTE haha... Sov inget vidare i natt så nu är jag trött. 
(null)
Dagen har varit bra men ganska dryg. Jag tycker alltid att uppstartsveckan är rejält dryg. Inga elever och tiden går verkligen såå långsamt, vilken den aldrig gör när eleverna är där för då är det full rulle hela tiden. 4 arbetsdagar kvar innan eleverna kommer tillbaka, jag längtar...:-)
(null)

(null)
Idag hade jag på mig detta *låtsas att det är Grekland värme*. Jackan är ny och jag älskar den! Toppen är köpt i Polen och kjolen är från nakd. 

(null)
Jag slutade jobbet kl 16 och satt i bilen redan kl 16.11, när hände det senast? Ehh aldrig. Har också stängt av notiserna på mejlen på mobilen men jag har kollat mejlen tio gånger ändå... Känner hela tiden en inre stress, att jag har så mycket att göra men aldrig hinner med. Det suger 😫 hoppas på att få en del gjort imorgon. Efter jobbet ska jag till Thea på spelkväll, det ska bli så kul. 

Nu är klockan 20.40 och jag känner bara VAD GÖR MAN EFTER JOBBET när man inte tar med sig jobb hem? Jag har redan slagit död på flera timmar men klockan är liksom inte ens mycket än. Hjälp en arbetsnarkoman med saker att göra hemma efter jobb? Puss! Kommentarer

Jag bara måste säga att jag är avundsjuk på din garderob 😉

Svar: Haha! Jag älskar den :D
Carro

» Lina

När jag kommer hem behöver det oftast tvättas, städas, lagas mat (matlådor) eller liknande. Annars tar jag gärna en springtur eller promenad, bakar eller umgås med sambo och/eller kompisar. :)

Svar: Bra tips!:)
Carro

Du är så fin! Hoppas att du fått sova bättre inatt <3 Så svårt att hitta saker att göra efter jobbet, håller med. Gillar du att läsa? Eller ljudböcker? Det kan jag ibland lyckas sysselsätta mig med längre tider :)

Svar: Fina du <3 Jag älskar att läsa, när jag är stressad har jag dock väldigt svårt att fokusera på texten och ljudböcker har jag faktiskt aldrig provat, kanske ska ge det en chans?
Carro

Hoppas att den underliggande och ständigt närvarande stressen släpper. Ta vara på dig.

Svar: Tack så mycket för din kommentar. Vår bröllopsdag blev magisk. Självklart har jag börjat publicera text och bild relaterat till dagen. Kika gärna in i bloggen.

Kram

Svar: Tack! Kram
Carro

Ja semestern går snabbt o sen är man tillbaka till vardagen ..ha en god fredag kram

Svar: Det är ju så :(
Carro


Kom ihåg


Trackback