slide show

Spraytan?

Okej kan vi bara ta en minut ur våra liv och diskutera hur otroligt brun jag var här?? Jag hoppas verkligen på att kunna bli såhär brun i sommar igen efter Grekland. Man (i alla fall jag) känner mig genast fräshare och snyggare med en bränna. 
 
På fredag ska jag som sagt spraytanna mig, med anledning av bröllopet i och med att jag ska vara barbent så vill jag faktiskt vara brun. Har gjort det en gång och jag blev ehh väldigt brun.. Hoppas tjejen i Polen gör det bra! För annars blir det katastrof inför bröllopet haha. Fick en fråga om varför mamma inte vill att jag gör spraytan och det är för att den dels färgar av sig, fläckar vilket ser fult ut och luktar oerhört skumt. Men det är världens snabbaste bränna hehe så vi hoppas det blir bra!Kommentarer

Jag håller med, så mycket fräschare att vara lite brun :D

Svar: ja visst är det :D
Carro

» Johan

Har du lätt för att bli brun annars? :)
Har ni det varmt i Polen också?

SV: Ja det har det verkligen vart, men nu har det lugnat ner sig lite. Det fanns frågetecken för den här och nästa helg också, men där blev jag ju inte uttagen till de tävlingarna, så då blir det lite lugnare, både på gott och ont.

Svar: på sommaren har jag ganska lätt för att bli brun :) I Polen är det ungefär som i Sverige! Något kallare.Tråkigt men kan vara skönt med en lugn helg också kanske :)
Carro

Oj så brun! Jag får knappt nån färg alls på sommaren, likblek året runt haha

Svar: haha åhh :( men det är också snyggt :D
Carro

Härligt brun, hoppas spraytanen blir bra

Svar: Tack! Jag avbokade spraytanen, kände inte för det idag :(
Carro


Kom ihåg


Trackback