slide show

Snapshots från Polen

Lite snapshots från vår första dag här i Polen!
Vad gjorde vi igår? Vi kom fram till Szczecin vid 10 tiden - då åkte vi direkt till ett shoppingcentrum för att äta och så blev det faktiskt lite shopping också. Sen åkte vi till morfar och packade upp och sedan åkte vi iväg igen. Vi hade tid hos frisören för att tvätta håret, inte speciellt bekvämt att göra det hos morfar nämligen.
 
Var en bra fast intensiv dock. Förutom det ni ser på bilden längst ner till höger.. Mitt blodsocker var uppe på 29 (!!), jag har under mina 13 år med diabetes aldrig haft så högt blodsocker. Jag mådde så jävla dåligt, det är läskigt hur otroligt mycket bs påverkar kroppen. Jag vet inte exakt vad det var som utlöste det höga värdet men det var fruktansvärt. Imorse vaknade jag med 2,9 i blodsocker och trodde på riktigt jag skulle dö. Kände mig som överkörd av en lastbil och som om jag vore förlamad i hela bakhuvudet. Så fort jag rörde mig blixtrade smärtan ut och ahh jag kan inte beskriva med ord mer än att jag aldrig vill vara med om det igen..
Fina morfar! Så kul att träffa honom igen. Han är 86 år gammal och har stora problem med minnet men han känner igen oss i alla fall vilket känns skönt. Det typ första han säger: ni har vuxit på bredden. Alltså fett taskigt haha?? Han säger så till typ alla han träffar, snällt :))
Igår var jag på keratinbehandling med håret, det var fett dyrt men mitt hår blev så mycket friskare?? Gillar!
Bild tagen hos frisören, mycket snygg i min turban eller vad säger ni haha? // God fika! Som vanligt här i Polen.
Bild från mitt favoritcenter Galaxy. På den här bilden ser ni mina fransar bättre! Älskar :)) Kommentarer

Kom ihåg


Trackback