slide show

Around the world - hit vill jag!

Jag vill resa till sååååå många nya ställen och upptäcka vår vackra värld! Problemet är att många av de här resorna är otroligt dyra, jag pratar liksom om 70-80 tusen kronor (!!) Jag och mamma är väldigt kräsna när det gäller hotell, det ska vara så nära stranden som möjligt och för mig är stranden sjukt viktig så det ska vara vit sand och blått vatten. Modernt, gärna nytt hotell med bra läge och havsutsikt. Tyvärr kostar det väldigt mycket men jag ska checka av alla ställen på denna lista!
 
USA:
New York
Hawaii
Miami / Florida
Los Angeles (ska i sommar!)
Las Vegas (ska i sommar!)
San Francisco 
Chicago
Gällande USA så har jag aldrig varit där men vem drömmer liksom inte om USA? Jag ska till Vegas och LA med fotoresor i sommar (!!) så kommer bli check check på den men prio nummer ett är helt klart New York och kort därefter kommer Hawaii. Jag måste dit!!
 
Europa:
Amsterdam
Aten
Barcelona 
Budapest (igen)
Florens
Milano
Venedig
Rom
Prag (igen)
Reykjavik 
Cypern (igen) 
Palma
Jag har varit på en hel del ställen i Europa men jag vill till fler! Högst upp på listan kommer Amsterdam, Rom, Palma och Reykjavik. Barcelona hade också varit kul att besöka!
 
Around the world:
Saint Marteen
Mexico
Dominikanska republiken
Maldiverna
Bora Bora
Aruba
Dubai (igen)
Sen har vi de dyrare och mer exklusiva resorna som lockar allra mest.. Toppen här är Maldiverna, vilket drömställe?? Aruba som är mitt absoluta drömresmål, hade jag endast fått välja en plats att besöka hade det blivit Aruba och sen på listan ligger Dubai igen. Jag vill återvända till Dubai måånga gånger.. Jag känner inte att jag har sett allt jag vill se där. Jag vill tillbaka dit med mamma, med kompisar och med Jack i framtiden. Jag vill visa alla hur fantastiskt Dubai är. 
 
Hälsningar från en tjej som lägger ner ohälsosamt mycket tid på att kolla på Ving och andra sidor, planera och drömma sig bort.. // resegalen tjej.
 
Har ni något eller några ställen ni verkligen vill besöka? Kommentera gärna!Kommentarer

Glad att du tog med Rom på listan:-) Alltså Rom....det stället är bara så underbart. Åkte dit sista året på gymnasiet med vår Latinlärare. Atmosfären där är nästan magisk och jag längtar tillbaka mest hela tiden.
Jag kan inte uttala mig om shoppingen där,för det var jag inte så intresserad av just då. Men du lär inte ångra dig:-) Och Rom har ju så gammal och otrolig historia också,det är otroligt vackert där. Tänk dig Colosseum liksom! Det var så mäktigt att stå där.
Enda minuset jag kan komma på var att trafiken var livsfarlig,man fick typ springa för livet när man skulle över vägen:-D
Folket var mkt trevliga,förutom ett par snorkiga butiksbiträden som var trötta på turister men rent allmänt var de superhärliga. Sen tycker jag språket är sjukt härligt oxå,nångång lite längre in i framtiden ska jag gå nån kurs och lära mig italienska hade jag tänkt mig.
Jag bara måste tillbaka...
Nu fick du mig att drömma mig bort från verkligheten,dumma dig;-)

Svar: Det låter ju helt underbart! Ju mer jag läst om Romarriket med mina elever desto mer sugen blir jag på att besöka Rom, Colosseum verkar fett coolt! Italienska är ett jättevackert språk :)
haha sorry! tack för att du delade med dig av dina tankar.
Carro

Alltså åh så många underbara platser! Hawaii har länge varit ett drömresemål för mig, men just nu är jag lite extra sugen på att besöka ett par platser på Balkan då det (bortsett från Grekland) är en del av Europa jag aldrig varit i :)

Svar: Hawaii verkar grymt! Grekland är en stoooor favorit hos mig, älskar!:)
Carro

USA är verkligen fantastiskt, för det finns så mycket att se och göra där, naturen är underbar! :)
Några av mina drömresmål som jag inte besökt än är Maldiverna, Bora Bora, Seychellerna, Zanzibar, Costa Rica, Madagaskar.. :)

Svar: jag ser verkligen fram emot USA! Åh underbara ställen!:)
Carro

» Meg

åh New York står högt upp på min lista också! får nog bli senare i år eller nästa år :)

Svar: låter amazing :D
Carro

» Johan

Miami, Tampa och där skulle jag också vilja åka till! Maldiverna vore ju inte heller helt fel... tyvärr är jag dålig på att kolla resor och har definitivt inte råd med det :P

SV: Det är det också tycker jag! Jag fascineras av det. Att en hel stad liksom bara försvinner sådär, det är ju högst anmärkningsvärt...

Svar: finns så många ställen man vill besöka :) men såå dyrt..
Carro

Älskar att resa. Åker närmast till Costa Bra va Spanien i sommar och Nashville nästa år.

Svar: åh Nashville fy vad coolt :D älskar den tv serien haha!
Carro

Maldiverna är verkligen magiskt!! Har haft den fantastiska turen att åka dit två gånger =) Kram <3

Svar: åh har du??? wow nu blev jag avis :D
Carro

Ha ha, inte sett men varit där


Kom ihåg


Trackback