slide show

En torsdag

Hej på er!

Lite bilder från dagen. Har jobbat hela dagen som vanligt. Varit sjukt varmt idag, 25 grader (!!). När jag jobbar är jag inte ute på hela dagarna så när jag kom hem så satte jag mig ute i två timmar och passade på att få undan en hel del planering till jobbet inför kommande lektioner. På tal om jobbet har jag nu fått min första tjänstefördelning någonsin. Jag ska vara mentor för en klass vilket känns riktigt roligt!! Första gången det också, känns så vuxet haha. Ska undervisa klasser i både svenska och so vilket gör mig jätteglad. Är hur taggad som helst. Nu kan jag äntligen säga att jag är utbildad lärare och har egna klasser! Har ju jobbat som vikarie sedan 2012 men nu är det mina alldeles egna, stort!

 

Nu har jag världens hemskaste migrän men ska äta vattenmelon, som är liiiiivet. 

 

Fredag imorgon, galet? Hoppas ni får en fin kväll och att ni haft en bra dag i solen, vad ni än hittat på ♥

 
 Kommentarer
» Johan

Härligt att det går så bra på jobbet för dig! Trivs du super, eller är det lite mycket att göra ibland? :)

SV: ja, klart det aldri är kul att förlora alla matcher, men som jag skrev så kan vi inte ha några resultatmål på den nivån med tanke på hur situationen ser ut, men för egen del är jag nöjd med helgen!

Hoppas du hinner njuta ordentligt av det underbara vädret idag också, älskar det! :)

Svar: Jag trivs! Dock är det väldigt mycket att göra och som på alla andra jobb så finns det ups and downs. Ibland känns jobbet superkul och andra dagar känns det superjobbigt men jag antar att det är så det känns att vara vuxen haha..?Vädret är härligt!:)
Carro

Grattis till framgångarna på jobbet!

(Sent) Svar: Tack för kommentaren. Kul att du gillade påskbaket.

Kram

Svar: tack snälla!
Carro


Kom ihåg


Trackback