slide show

Jag lever

Hej kära läsare!
 
Fick nyss en fråga på ask att det är katastrof att jag inte bloggar sen i torsdags och jag veeeet, har haft ångest över det! Men i torsdags var jag helt död, hade glömt hur jobbigt det var, jag somnade liksom på soffan vid 19. Igår hade jag sjukaste migränen när jag kom hem, ni vet den där galna smärtan när jag helst av allt bara vill försvinna från jorden. 
 
På måndag ska min b-uppsats skickas in (jag har fortfarande sjuk migrän!! Mensen kommer snart, en av anledningarna, usch vill gråta bara jag tänker på det). Jag har nyss tvingat mig själv till att skriva på min b-uppsats. Imorgon måste jag skriva HELA dagen, vill gråta ännu mer när jag tänker på det. Jag ska hur som helst fortsätta skriva nu så vi hörs när jag är klar!
 
På tal om något annat, jag har gått och blivit medlem i viktväktarna! Hur spännande och impulsivt är inte det?? Har inte haft en tanke på viktväktarna förut och nu är jag själv medlem där. Man räknar points på allt man äter och jag blev minst sagt chockad av vissa livsmedel som jag kollade upp hur mycket points de innehåller, craaaazy! Har ni några frågor kring viktväktarna? Jag delar gärna av mig av det och skriver mer om detta på bloggen!
Ni kan väl ställa frågor i kommentarerna medan jag skriver uppsats? Så svarar jag! Jag tycker själv detta är jättespännande. Alla frågor är välkomna!
 
 



Kommentarer
» Sara

Vad väger du nu och vad är din målvikt?


Kom ihåg






Trackback