slide show

Up's n down's in life

Hej babes! 

Uppsatsen har verkligen smått tagit död på mig. Har aldrig varit så sliten som efter den. Igår när jag skulle lämna in den 23.59 och går in på live och vad ser jag då? Jo att det står "inlämningen är stängd, den stängde 23.55". Förstår ni känslan? Tror inte någon gör det. Här har jag slitit med min uppsats i princip varje dag i över 1 månad, lagt ner hundratals timmar på den och när jag ska lämna in så missar jag deadline med 4 minuter????????? Jag var ett nervvrak och när jag upptäckte detta fick jag bokstavligen panik. Tårarna sprutade och jag fick seriöst damp. Blev fan nästan rädd för mig själv, såhär nu i efterhand haha. Ren och skär panik. Sen stängdes dokumentet ner ocäntat och alla ändringar + innehållsförteckningen jag hade kämpat med bara försvann? Och klockan var redan över 00 och ännu fler tårar rann nerför kinderna, en sådan sjuk stress. 

Vad resulterade detta i då? Röda och trötta ögon, svullna ögonlock och en migrän från helvetet. Det var en hemsk dag igår. 
Den sekunden som uppsatsen var klar, går inte att beskriva. Det var som om 100 kg bara försvann från mina axlar. Vilken lättnad. 

Idag har jag riktigt ont i huvudet och har bara vilat hela kvällen. När hände det senast? Ehh typ never?

Puss 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback