slide show

Cala d´or

Jag och mamma hade ju bokat en resa till Mallorca, Alcudia i juli. Jag har lagt upp bilder på hotellet förut, fint hotell och vi skulle ha jacuzzi på balkongen, drömmen eller hur? Det som inte var lika roligt är priset. 30 000 för 1 vecka i Spanien känns lite överdrivet? Mest för att jag ska betala hela den här resan själv och jag har verkligen inte råd med 30 tusen kr. Vi avbokade resan, 900 kr gick jag back men men.
 
Sen letade jag som en galning efter en ny resa, jag älskar Spanien men att åka till Alcudia för tredje gången kändes lite småtrist eftersom att jag älskar upptäcka nya ställen. Stranden i Alcudia är galet fin, sådär härligt ljusblått vatten som i en pool. Jag letade och letade och hittade till slut stället Cala d´or som också ligger på Mallorca. Där finns inget stort hav utan 5 små vikar, 5 alldeles underbart vackra vikar! Jag har aldrig i verkligheten sett sådant här vatten, det är verkligen såå turkost! Jag har både kollat på bilder på instagram och på videos på youtube och ja, det är verkligen såhär vackert.
Hittade två bilder på instagram, visst är det helt galet vackert? Vit sandstrand och turkost vatten. Havet är så otroligt viktigt för mig när jag är utomlands så detta är verkligen drömmen. Jag längtar som en galning. Vi kommer att bo vid viken Cala Gran men jag vill gärna besöka viken Cala Ferrera också eftersom att även den verkar fantastisk. 
 
Cala d´or är en liten, mysig spansk by. Precis vad vi behöver efter ett tufft år! Åh vad jag ser fram emot denna resa :) Nu ska jag spara spara spara. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback