slide show

Shopping

Är så galet galet galet nöjd med min shopping i Polen i år!!! Så himla glad, har köpt underbart fina saker och kläder. 

Jag är expert på att handla massa kläder som jag sedan aldrig använder, har typ 120 linnen hemma? Men i år har jag verkligen bara köpt sånt som jag är 100% säker på att jag kommer använda. 

Istället för att köpa 25 linnen för den summan så köpte jag istället en jacka för 900 kr. Tänkte, vad kommer jag ha mest nytta av? 25 linne eller en jacka i väldigt bra kvalité? Sved i både plånboken och hjärtat när jag la fram 400 zloty men jag är så nöjd. Tommy Hilfiger sakerna var också dyra men ack så fina.

Ett bra tips för mig när jag handlar kläder är: skulle jag kunna tänka mig att ha på mig det här plagget på jobbet? Är svaret ja så köper jag, annars nej. På jobbet träffar jag nämligen på runt 300 personer och då vill i alla fall jag ha på mig snygga kläder som jag känner mig bekväm i. Vill ju inte gärna komma i fula joggingbyxor till jobbet direkt. 

Håller på att fota det jag köpt, ni ska få se ALLT! 

Jag har inte så mycket pengar kvar av mina 10 tusen jag hade med mig men några shoppingdagar till ska jag nog kunna överleva med den summan jag har kvar. 
Polens shopping = åh herre <3333333 för en shoppinggalen tjej som jag är det ungefär som paradiset på jorden. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback