slide show

Mår inte bra

Åh så dålig uppdatering sen jag kom hem från Spanien. 

Men efter jag kom hem från Hannah igår så mådde jag så sjukt dåligt och idag har jag mått skit hela dagen. Sån migrän så smärtan är obeskrivlig. Har i princip bara legat och gråtit. Inga mediciner hjälper, jag blir fucking galen. Jag har mått bättre under flera veckor nu. Har haft mycket lindrigare migränattacker men dessa två dagarna har varit hemska. Har så sjukt jävla ont nu. Jag vet inte varför. Jag tog tabletter för att skjuta upp mensen i Spanien, kan kanske vara något med det? Tabletterna innehåller hormoner & innan mens har jag alltid sån helvetes migrän så det känns som om någon sticker in knivar I mitt huvud och ingen medicin hjälper då. Vill bara få mens nu så att migränen kanske släpper lite. Öhh palla leva just nu känns det som. Ännu en negativ sak efter de tabletterna är att mensvärken blir 1 miljon gånger värre. Jag som alltid brukar dö lite varje månad håller ju seriöst på att dö av mensvärk efter primolut nor. 
 
Utöver det så har jag lite fler problem:
- min häl har spruckit, gör satans ont
- jag får stickningar i benen ca 7-8 gånger per dag, det är en ovanlig biverkning av diamox tabletterna, färre än 1 av 1000 får den, jag är såklart den personen. Hela fötterna somnar och det känns som tusen nålar så man kan liksom inte gå. Gråter av smärta. Hemsk biverkning, verkligen.
- jag är fortfarande förkyld. Har snuva som gör att jag får sjukt ont i huvudet. Hela min näsa gör ont och nässprayen hjälper inte ett skit. 
- jag har lock för mina öron!! Flygresan hem var bland det värsta jag varit med om. Jag var förkyld när jag flög hem och när vi skulle landa landade piloten inte alls försiktigt utan väldigt tvärt & snabbt. Mina öron!!! Lock för båda öronen och det var sån smärta så jag grät och skrek på flygplanet. Fy in i helvete vad ont det gjorde. Kändes som om trumhinnorna skulle sprängas. Sen när jag snyter mig så får jag ännu mer lock och hela mina öron knakar. Skit äckligt. Och det gör sååå ont. Och locket vill verkligen inte släppa. Jag är halvt döv :)
 
Ja så det är därför jag inte uppdaterat för jag mår verkligen inte bra just nu. 
 
I Spanien blev jag väldigt sjuk. Hade feber, frös sönder, sjukt ont i halsen, hosta, snuva och spydde flera gånger. Hur stor otur??? Men förutom det & incidenten med min mobil så hade jag en underbar resa i Spanien. 
 
Redan på tisdag ska vi till Polen, jag orkar verkligen inte. Hade behövt några dagar till här. Har inte ens packat upp och jag måste ju packa på nytt. Men mår så dåligt så har 0 ork. 
4 bilder från Spanien. Kommentarer
» E

Hej! kom på en grej när jag läste ditt inlägg, om migränen blir värre när du ska få mens kanske ppiller hjälper? För dom lugnar ju hormonnivåerna (som kanske triggar migränen ännu mer?). Bara en tanke :)

Svar: Hej! Ja hormonnivåerna triggar verkligen igång migrän, folk som inte lider av migrän brukar ofta få ont i huvudet innan mens och för mig som har daglig migrän så blir det verkligen hemskt. Har funderat på p piller men läst att en biverkning kan vara huvudvärk så är lite osäker :/ äter du p piller? Fungerar det bra?
Kram!
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback