slide show

Fullspäckad dag

Idag är en bra dag! Jag har hunnit med hur mycket som helst. Gick upp klockan halv 7, väldigt trött. Sov bara i drygt 3 timmar och sov väldigt oroligt, vaknade en massa gånger så jag är helt slut nu. Men hade lovat killarna att komma och kolla och jag vill alltid hålla mina löften så även om det tog emot att vakna så tidigt så gjorde jag det ändå. 

Dagens strandoutfit. Lite kallt då & då dock men hoppas verkligen att jag inte blir förkyld. 

Innan 8 hämtade vi Hannah och åkte mot Kristianstad. Där åt vi frukost på McDonalds, toast omg så gott!

Efter vi hade ätit så skjutsade min kära mamma oss till Åhus. Hur snäll är hon inte?? Hon lämnade av oss där och jag och Hannah begav oss mot beachfotbollen. Vi kollade på 4 matcher. En P17, två P14 och en tjejmatch men kollade inte så mycket där för gillar inte kolla fotboll om jag inte känner någon som spelar.  
 
Efter vi hade kollat klart så gick jag och H ut på bryggan och tog lite bilder. Sen köpte vi Otto glass men jag slängde typ hela min, tyckte inte den var god. Därefter åkte vi till Kristianstad för mamma ville äta på sin favoritrestaurang. Jag och Hanna delade på en pommestallrik men jag åt 2 pommes. Hade verkligen 0 aptit, ibland äter jag som vanligt men ibland får jag verkligen inte ner maten. Jag är hungrig men kan inte få ner den. Riktigt konstigt det där. Vet inte om det har att göra med tabletterna eller något annat? Så jag har inte ätit sen 8.30 imorse, verkligen inte bra när man har diabetes. Nu är jag dock sjukt hungrig! Mamma lagar middag, får se om jag kan äta något ikväll, hoppas verkligen. 
På restaurangen i Kstad. 
 

Hannah och jag på bryggan. 
Sen övningskörde jag hem och skjutsade hem Hannah till Tyringe, gick bra woho. 

När vi precis hade kommit hem sa brorsan att jag klipper sig och galen som jag är i Jack så övertalade jag mamma att åka dit och träffa min älskling i i alla fall 5 minuter. 

Nyklippt cool kille med lite blått hår. Min skatt <3
Mamma köpte en väldigt fin regnjacka till Jack på polarn o pyret. 

Mamma köpte även lite kläder till mig idag i Kstad, vilken överraskning! Och gissa vad jag fick????? En av de två sakerna jag sååå gärna ville ha. Är så glad. Och så fick jag ett par neonfärgade rosa shorts, PERFEKTA till Spanien, exakt sådana jag var ute efter. Tack mami!
 
Nu ska jag som sagt snart äta och sen kolla på tv. Har haft en lång dag. Kram!



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback