slide show

Inte bra

Mamma är och gör pedikyr nu. Jag skulle egentligen följa med men vid 9 vaknade jag med den sjukaste migränen ever. Det är sån obeskrivloig smärta så jag skulle bara vilja skrika rakt ut och jag vet inte vad. Det gör så äckligt, äckligt, äckligt ont. Jag tog zomig nasal 5 och var tvungen att stanna i sängen medan mamma åkte i väg, fuck migränhelvetet. Förstör mitt liv så jävla mycket.
 
Nu sitter jag hos Malgosia och är inne på datorn, väntar på att mamma ska bli klar. Har fortfarande så sjukt ont i huvudet men det är lite bättre. Jag förstår inte, tabletterna hjälpte så sjukt bra i 2 veckor. Jag har inte mått så bra på 3 hela år, jag var så lycklig, jag kände verkligen hur jag levde, kände hur det är att må bra. Men så i Spanien slutade de helt plötsligt fungera? Och nu har jag vaknat upp med förjävlig migrän 19 dagar i rad. Och i princip haft migrän 24 timmar om dygnet, 19 dagar. Det har aldrig varit så illa som det är nu.
 
Jag är orolig.
 
När mamma är klar ska vi packa strandväskan och dra oss mot stranden. Det blåser jättemycket idag också men jag måste vara på stranden lite! Älskar ju havet. Sedan ska vi äta på restaurang och fram mot kvällen hade vi tänkt åka in till Koszalin igen och shoppa lite, kolla i de affärerna vi inte hann med igår och så även åka till ett annat shoppingcentrum, Emka eftersom att de flyttat dit en av mina favoritaffärer där.
 
Bild från Yngsjö i början av sommaren.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback