slide show

Nytt till min lägenhet

Jag är hemma i Sverige igen! Jag kom hem i söndags kväll och var helt slut. Jag har varit extremt trött hela veckan i Polen, det är därför bloggen ekat tomt men nu har jag en massa att visa och skriva om. 

Jag köpte väldigt mycket fint i Polen, jag är så nöjd med allt. Det blev ganska mycket inredning, då det är ett av mina största intressen. Det var tur att vi hade bilen med oss till Polen för det hade aldrig gått med flyg. 

Idag har jag ägnat hela dagen åt att packa upp och trixa och fixa med allt det nya här i lägenheten. På kvällen kom brorsan och så grillade vi hemma hos mamma, älskar verkligen sådana kvällar. 

Jag tänkte börja visa er vad jag köpte till mitt hem. 
Det har varit så svårt att köpa passande underlägg till mitt matbord men tycker dessa blev rätt snygga? Kommer dock bara ha de framme när jag äter för jag tycker bordet är för snyggt i sig för att täckas.

(null)

Bytte ut min tvålpump i marmor till denna, köpte en likadan till badrummet.

Behövde verkligen ett överkast till sängen och detta är i fint ljusgrått sammet med små vita prickar.

(null)

Jag har två par solbrillor från Gucci som jag använder hela tiden och det är mina enda brillor, tills jag såg dessa. Wow, kääär!!

En annorlunda vas, även denna får stå ute.

Älskar!! Blev så fin på uteplatsen.

Så himla snygga tallrikar! De är inte runda vilket jag verkligen gillar. Jag ångrar att jag bara köpte fyra och inte sex stycken.

Har länge legat efter en pizzatallrik.

Två Vogue tidningar så att mitt tidningsställ blir ännu snyggare.

Korgar som jag har i hyllorna i min skjutgarderob i sovrummet, visar er hur det blev senare.

Jag hatar att lägga pengar på smink, det känns så onödigt men fyllde på med ett par favoriter. Mascaran från NYX har jag inte testat tidigare men den var rätt bra :-)
(null)
Korg som jag har i badrummet, den är så fin. 
Fina magneter.

Oklart vad detta är men passar till mitt kök haha!

Mobilställ så att man kan kolla Youtube samtidigt som man äter, PERFEKT!
(null)
Två längre skedar. 
Två korgar i sammet, bra förvaring.
(null)

Älskar, älskar lampan!! Men den ger ifrån sig en konstig lukt som jag verkligen inte fixar. Får se om det går över eller om jag blir tvungen att göra mig av med den. Jag är extremt känslig för dofter. Min matta hade en speciell doft de första veckorna och jag mådde så illa varje gång jag var i vardagsrummet men det gick över så hoppas på detta också!

Kommentarer
» Ida

Så fina saker du köpt!! :D

Svar: Tack! :D
Carro

Vilka fina saker! Skulle gissa att den där skålen med lock och sked är till för salt/peppar/kryddor 🙂

Jag är också nåt så otroligt känslig mot vissa dofter. Får lätt huvudvärk av för mycket parfym till exempel. Vissa matdofter kan göra mig illamående också. Väldigt irriterande och finns ju inget att göra åt det 🤷🏼‍♀️

Svar: Ja men verkligen, inte kul alls :( men nu är doften i princip borta:)
Carro

Men så mycket fint! Håller tummarna för att lukten försvinner från lampan, skulle ju vara tråkigt om du behöver göra dig av med den :(

Svar: Nu känner jag inte av doften så mycket så det är skönt :D
Carro


Kom ihåg


Trackback