slide show

Jag njuter

Alltså jag har det nästan för bra här i Grekland. Allt är så underbart och jag njuter av varje sekund. Förra året i Spanien behövde vi ha munskydd men här i Grekland slipper man som gäst, all personal har dock munskydd. Alla gäster är duktiga på att hålla avstånd, man får inte plocka från buffé själv utan personal serverar allt och på stranden är det gott om avstånd och plats. Helt ärligt känns det så mycket säkrare här än i Sverige. Jag njuter till fullo! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Hotellet är jättefint och bra, servicen är toppen, maten är riktigt bra, stranden är magisk och vädret kunde inte varit bättre. 
(null)
Idag var första heldagen, 12 stycken heldagar kvar. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? 🥺 Vi började dagen med frukost, väldigt bra frukost. Därefter blev det stranden 8 timmar, det är ju det absolut bästa jag vet i hela världen och jag spenderar all min tid på stranden utomlands. Vattnet är så varmt och härligt. 
(null)

(null)
Jag fixade till mig lite snabbt och var redo för middag. Jag sminkar mig aldrig utomlands så efter dusch tar det seriöst 50 sekunder för mig att bli klar. Drar fingrarna genom håret, sätter på en klänning, skor och så är jag redo. Jag älskar att inte "behöva" sminka mig utomlands, jag förstår ärligt inte hur folk orkar. 
(null)

(null)
Utsikten från vår balkong, kan inte blir bättre. Precis vid vårt rum finns en trappa som leder ner till stranden och från trappan är det 4 steg (ja jag räknade) till stranden. Älskar! 
(null)

(null)
Middagen var mycket trevlig. Vi pratade med ett par från Danmark och de var supertrevliga så vi hade det hur skoj som helst. 
(null)




Kommentarer

Ser härligt ut. Vart i Grekland är du?

Svar: Zakhynthos var jag på :)
Carro

» Julia

Wow, så himla härligt ju!

Svar: Verkligen :D
Carro


Kom ihåg






Trackback