slide show

GREKLAND

Jag är framme i Grekland! Det har aldrig varit så mycket oro, stress och ovisshet kring en resa som denna och det pga corona såklart. Jag är ju fullvaccinerad så till slut gick det bra ändå men jag var så orolig att de skulle testa på flygplatsen här i Grekland och jag skulle vara positiv trots inte symtom. De testade ingen från vårt plan men testar tydligen extremt många från Storbritannien. 
(null)
Det var dock inte alls coronasäkert på flygplanet, helt fullt och inte heller på flygplatsen i Grekland då det inte går att hålla avstånd där. Jag är ju som sagt fullvaccinerad och ska ha ett gott skydd nu, så jag hoppas på det. 
(null)
Vi fick först detta rummet men enligt mig är det inte riktigt havsutsikt, vilket jag ändå betalat flera tusen extra för. Vi lyckades byta och har nu rummet man ser på bild närmast havet, utsikten är underbar! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Vi hann äta en snabb och sen lunch och därefter var klockan runt 18. Jag gick ner till stranden en stund för att checka in den och stannade cirka en timme. Jag hann bada och det var verkligen helt underbart, så varmt i vattnet och vattnet är så klart och fint. Där är en del stenar när man går in men sedan är det endast sand. Det var rejält höga vågor så sedan la jag mig på solstolen och njöt av solen som gick ner samtidigt som jag blickade ut över havet och kände mig lugn och lycklig i hela kroppen. 
(null)

(null)

(null)
Hotellet är så himla fint, kolla bara på det 🥺 så nöjd! 
(null)

(null)

(null)
Drömmigt!! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Tog en dusch och sen gick vi för att äta middag, buffé på hotellet. Vi satt ute, klockan var 20.30 och det var 28 grader ute. Livet alltså ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)
Okej det ser ut som om jag inte har händer?? Det har jag, haha… 

Riktigt bra första halvdag men nu är jag grymt trött, sov bara tre timmar i natt. Imorgon är det vår första heldag här och jag är så taggad! 



Kommentarer

wow nice ...vad fick ni betala för dessa 2 v? är det allinkl? super fint vi ändrade vår resa från Lesvos till PARGA :)

EVAS BLOGG

Svar: Ja all inclusive, 60k för två veckor för två personer med flyg :)
Carro


Kom ihåg






Trackback