slide show

Halsfluss

Jag har nog aldrig varit så sjuk som jag är nu, dööör på riktigt. Har mått dåligt sedan i söndags men trodde det var ett virus, ni vet det där vanliga. Gick till jobbet som vanligt måndag till onsdag men igår mådde jag så fruktansvärt dåligt på jobbet, hemskt illamående och äckligt ont i halsen. När jag är sjuk brukar min halsont gå över efter 2-3 dagar men halsen har gjort extremt ont sedan i söndags. Tappar i princip rösten varje morgon.
 
Igår åkte jag in till lättakuten och efter lite prover visade det sig att jag har halsfluss. Lungorna och öronen är fina, allt har satt sig på halsen. Det är bakterie halsfluss och jag gick direkt utskrivet penicillin som jag ska ta 3 gånger om dagen i 10 dagar. Kåvepenin är såå stora tabletter så jag vill gråta varje gång jag ser de, har ju jättesvårt med att svälja tabletter men allt för att jag ska må bättre. Stannar hemma från jobbet idag och imorgon, vill inte för jag stannar aldrig hemma från jobbet men den här gången känner jag att jag mår för dåligt
Blev antagligen sjuk någonstans i Dubai. Extremt mycket folk där vilket är likamed extremt mycket bakterier. Att komma från 33 grader till -3 är nog inte heller någon höjdare. När jag skulle hämta våra väskor på flygplatsen i Kastrup var det äckligt mycket folk, drygt 700 personer från vårt flyg som väntade på väskorna och typ alla hostade. Kände bara där "nu kommer jag bli sjuk till hundra procent" jävla skit!!
 
Gårdagen då? Min första riktiga arbetsintervju är över och jag tycker att den gick bra, jag är nöjd med min insats och känner att jag inte hade kunnat göra bättre ifrån mig. Skolan är hur fin som helst, skulle nog trivas toppen där. Kommer få reda på om jag fått jobbet eller inte idag eller senast på måndag. Jag tror inte jag får det för det är andra som också sökt. Hellre inte ha stora förväntningar, då blir man inte allt för besviken.



Kommentarer
» Anita

Usch... krya på dig !

Svar: Tack! är fortfarande inte frisk:(
LittleMissSunshiiiine

Krya på dig halsfluss E inge skoj,håller mina tummar att du får jobbet⭐️Kram

Svar: fick tyvärr inte jobbet :( kram!
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback