slide show

Bara en massa måste

Back to work. Varit hemma nu tors-sön och jag känner mig fortfarande sjuk. Vad är detta för jäkla skit?! Men måste tillbaka, måste ta kontroll igen och tillbaka till struktur för annars äter stressen upp mig.
Jag har knappt visat en enda bild från sommarens resa till Cala d´or här på bloggen och jag verkligen måste det! Där var så galet fint.
 
Jag måste så mycket och det stressar mig. Just nu är det så många måsten i mitt liv så jag vet inte helt hur jag ska överleva denna vintern. Jag måste klara språkhistorian, jag måste göra en god insats på jobbet, jag måste skriva mitt examensarbete, jag måste klara mitt examensarbete, jag måste ta examen, jag måste skaffa ett heltidsjobb och det snarast, jag måste få lite tid över till fritid. Jag måste (inte) få panik men det är just det jag får.Kommentarer
» Stina

Försök slappna av! Tänk inte att du "måste" någonting utan att allt du gör är bra när du får det gjort, att du kan bocka av en sak åt gången. Skriver typ 2 sidor på examensarbetet en dag är det skitvra. Försök tänka bort att du "måste", du fixar det!!

Svar: Tack för peppen! Har skrivit 0 just nu dock.. Får verkligen sån sjuk panik så det bara blockeras, kan inte skriva något då. Döööör:(((((((
LittleMissSunshiiiine

Hoppas du fixar allt som är till din fördel :) håller tummen :) åh så härlig bild <3

Svar: Tack! <3
LittleMissSunshiiiine

Vad tråkigt att du känn dig sjuk, krya på dig!

Svar: Tack!
LittleMissSunshiiiine

Usch inget kul och vara stressad. Var rädd om dig.

Svar: Det ska jag, tack. Kram!
LittleMissSunshiiiine

Så härlig bild!☺ Trist att det är så mycket måsten för dig nu men hoppas du kan hitta ett sätt att minska pressen lite på dig själv!

Svar: När skolan är slut så möjligtvis..:) kram!
LittleMissSunshiiiine

Hej! Läste detta inlägg precis och ville bara säga, med tanke på att du är arbetssökande, kanske skulle vilja bli en del av mitt team och starta upp din egen verksamhet där du jobbar med direkthandel inom skönhet och hälsa, man tjänar pengar från första produkt och jag söker nu nya medarbetare till mitt team! Man jobbar hemifrån när man kan och har tid, du lägger upp målen och arbetet precis som du själv vill. Skulle det kunna vara något? Maila mig på info@stylemood.se om du vill veta mer, så skickar jag mer info och hjälper dig gärna med att ta denna möjlighet och att få jobba med det som jag själv arbetar med! :)

Mvh
Johanna


Kom ihåg


Trackback