slide show

Ont i hjärtat

Min vardag är riktigt tråkig atm.. Jobb hela dagen, komma hem på sena eftermiddagen, ta det lugnt en stund och sedan försöka få motivation till att plugga tills jag ska sova i princip. Helt händelselöst med andra ord!! Så idéer till bloggen uteblir lite just nu. 
Det som är allra sjukast är att jag i princip aldrig hinner träffa Jack längre! Jag tror ingen riktigt förstår hur jävla ont det gör i hjärtat. Den finaste lilla individen på jorden, min absoluta favorit och jag hinner inte ens träffa honom? Han är mitt allt och innan träffades vi de flesta helger. Kommer inte ihåg när han senast var hos oss en längre stund? Jävla skola, jävla examensarbete. Ge mig min fritid tillbaka för just nu är den nere på 0. Saknar dig hjärtat!!!
 
En killkompis befinner sig just nu i Dubai, snacka om avis.. Och min bästavän är fortfarande i USA. Alla lever livet, glad för deras skull!! Vill också slippa all press though..



Kommentarer

Så mysigt en vän till mig åker dit på fredag 🌟Kram

Svar: Åh så kul!
LittleMissSunshiiiine

Är det din son? men var är han då när du inte har honom? ja livet är inte alltid rosa tro mig :/ kram

Svar: Nej det är min storebrors son :) men jag älskar honom så otroligt mycket och vi träffades hela tiden innan..nej verkligen inte :/ kram!
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback