slide show

Shopping in Dubai Mall

I Dubai kan man shoppa till klockan 00 eller 01, beroende på vilken dag det är. Det är rätt sjukt!
 
Efter att vi hade ätit på Cheescake Factory så gick jag och mamma runt och shoppade i några timmar, vi var nästan sist ut. Någon som ens blir förvånad..?
Jag gillade shoppingen i Dubai! Dock tycker jag att budgetutbudet var rätt kasst, det fanns otroligt många dyra och exklusiva affärer. LV, Gucci, Celine, Givenchy, Balenciaga, Miu Miu, Dior, Prada, Chanel osv osv. Jag vågade inte ens gå in i ett flertal av dessa affärer just för att det var så exklusivt och fancy. Som ni vet har jag ju många märkeskläder, typ Ralph Lauren, Gant och så - som ses som dyrt i Sverige men det är liksom ingenting i Dubai. Gant och Ralph Lauren är som budget för dem. 
 
Vad shoppade jag då? Jo en del budgetsaker som på River Island och liknande affärer, två tröjor och ett par vantar från Gant, några plagg på Polo Ralph Lauren, lite på Gap, Juicy Coutore, VS och en Balenciaga (!!) plånbok, hjälp den är så fin. Kostade drygt 5000 kr men jag är käär. Köpte säkert fler saker, har faktiskt inte packat upp det mesta än.
 
Undrar ni något om Dubai shoppingen så bara ställ frågor.



Kommentarer

Härligt men trist att det är så där, jag är nöjd med våra fina som du nämner :) trist att shoppa om det är såå dyrt men jag vill gärna se dina fynd :) oavsett pris ha ha shopping är kul <3

Svar: håller med! ska se till att fota mina fynd :)
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback