slide show

Jullov


JULLOV!!!!!! 

Alltså åh?! Tror ingen behöver det här lovet lika mycket som mig. Denna hösten har jag jobbat 100% samtidigt som jag pluggat 100% och skrivit examensarbete. Lägg på heltidsmigrän och diabetes som kräver sin fulla uppmärksamhet. Ja, jag är helt slut. Och det är inte bara det att jag är trött utan min kropp är helt slut. Mitt immunförsvar har blivit sämst och jag gråter allt oftare. 

Sjukt skönt med jullov men jag måste plugga verkligen hela lovet, arbetet ska in 6 januari så det är inte ens speciellt kul med lov i år. Det positiva är att jag slipper gå upp kl 6.20 och julafton ska ju bli sjukt mysigt.

Det som är sämst av allt är att jag är sjuk. Hade ju halsfluss för några veckor sedan och mådde äckligt dåligt. I söndags började jag må dåligt igen och idag var jag på akuten. De gjorde halsprov och olika prover men jag har tack och lov inte halsfluss igen. Dock har jag lyckats få något jävla virus igen. Har 38 graders feber, mår riktigt illa och har fruktansvärt ont i halsen. Mår skit helt enkelt. I och med min diabates mår jag obeskrivligt dåligt vartenda gång jag blir sjuk till skillnad från andra. Jag vill bara gråta, jag orkar inte vara sjuk igen. Hade såå sett fram emot att klä granen, slå in julklappar och må lite bra men nej. Usch orkar inte med allt just nu.. Ska hem och sova. 



Kommentarer

Krya på dig <3

Svar: tack! <3 GOD JUL!
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback