slide show

En massa olika

Saker blir aldrig riktigt som jag tänkt mig. Idag skulle jag ju plugga hela dagen men vaknade upp med sjuk migrän och kände mig lite konstig, en sån där konstig tyngdkänsla. Fick såklart mens idag :)) känns som om jag har mens hela jävla tiden, ca 2 veckor och 5 dagar utan, vad är det? Ingenting!! Så jag proppade i mig så mycket medicin tills jag trodde jag skulle spy, ni vet ju vilken hemsk mensvärk jag har. Kunde inte börja plugga innan värken hade släppt i alla fall lite. Den ena uppgiften skulle in idag kl 18, jag skickade in den 17.58, puuh. Inte så sugen på att plugga mer idag men blir ju tvungen. 

På tal om värk så vill jag aldrig bli gravid. Inte nog med att man troligen känner sig som en elefant under alla månader så ska man gå runt och ha ont en massa och sen föda också? Neeej, jag vill ha barn men vill inte föda det. Helst vill jag att någon föder ett barn, tex i USA eller så, någon som är ung och inte kan ta hand om det så gör jag det istället. Eller adoptera men då ska det vara ett barn som är nyfött så att man uppfostrat det från början. Jag vill inte vara gravid och inte föda. 
I torsdags efter skolan frågade jag babe om hon ville äta på stan med mig när jag kom till Hlm. Det ville hon så vi åt på infinity och pratade en massor, love u 😘😘 så kul med "nya" kompisar man verkligen klickar med och kan vara sig själv till hundra procent med, det är det viktigaste. Att man inte behöver spela någon annan. 

Hoppas ni haft en bättre söndag än vad jag haft! Nu känner jag lukten av mat från köket, mamma är i farten. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback