slide show

10

1. Beroende av?
 
Familjen, märkesväskor, märkeskläder, mobilen, choklad och resor.
 
2. Vad får du oftast komplimanger för?
 
Utseende: klädstilen, läpparna, håret. 
Personligheten: snäll, glad, omtänksam/hjälpsam.
 
3. Dina planer under 2016?
 
Jag vet inte exakt hur våren kommer att se ut eftersom att jag väntar på ett besked men jag går i alla fall in på mitt sista år på universitetet och så ska jag till Spanien i sommar.
 
4. Vad är det konstigaste du ätit?
 
Jag kommer faktiskt inte på något nu direkt.
 
5. Hur ser dina morgonrutiner ut?
 
Jag vaknar vid 6.30, går och borstar tänderna, väljer ut kläder. Därefter sätter jag mig på soffan och äter något litet (jag hatar frukost så brukar oftast bara bli en apelsin). Sedan sminkar jag mig, packar väskan och är redo för dagen.
 
6. Serier du följer just nu?
 
Alla mina favoritserier är slut. Väntar på nästa säsong av både Empire och Nashville. Just nu är det bara Million dollar listing och Masterchef, fast det är ju mer program.
 
7. 5 saker du vill göra i framtiden?
 
Bli mamma, gifta mig, bli rik, upptäcka mer av världen och leva utan migrän.
 
8. Har du någonsin brutit mot lagen?
 
Jag snattade kylskåpsmagneter när jag var typ 4 år. Ville så gärna ha de men fick inte av min pappa. Då tog jag saken i mina egna händer och la in de under min overall. Mamma blev lagom glad när hon skulle ta av min overall och magneterna ramlade ner på golvet haha..
 
9. Vad står det i ditt senast inkomna sms?
 
Det blir jättebra (tummen upp emoji)
 
10. Vilka är dina närmsta vänner?
 
Mina närmsta vänner har tyvärr flyttat långt ifrån mig. Cassandra är en av dem jag känt längst, älskar den tjejen. Maja är en nära vän, tyvärr har vi inte setts på länge. Anja är min barndomsvän som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta. Hannah har blivit en nära vän och så min fina J, som jag älskar otroligt mycket som vän. Finfina du! Här måste jag även räkna in min mamma, hon är även en av mina bästa vänner.
Jag har hellre några få vänner jag kan lita på än en massa vänner som innebär skitsnack och svek. Därför har jag inte så många nära vänner men de jag har känner jag att jag kan vara mig själv till hundra procent med.
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback